Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najtužniji dan

Danas je 7. godišnjica smrti neprežaljenog Hrvoja Ćustića

Hrvoje Ćustić
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/3
03.04.2015.
u 08:55

Proteklih godina brojne su prvenstvene utakmice početkom travnja započinjale minutom šutnje u čast preminulog zadarskog nogometaša.

Najtužniji dan u povijesti Prve HNL dogodio se prije nešto više od sedam godina. Hrvoje Ćustić se na prvenstvenoj utakmici s Cibalijom odigranoj 28. ožujka 2008. godine, nakon sudara s Tomislavom Jurićem, zabio u zid i zadobio teške ozljede - nagnječenje mozga i frakturu lubanje.

Iste je večeri operiran u zadarskoj bolnici, no stanje mu se pogoršalo 2. travnja. Dan kasnije tragično je preminuo.

Nogometaši Zadra predvođeni kapetanom Jakovom Suraćem na svaku godišnjicu njegove smrti polažu vijenac za mjesto gdje se Hrvoje zabio u kameni zid.

A proteklih godina brojne su prvenstvene utakmice početkom travnja započinjale minutom šutnje u čast preminulog zadarskog nogometaša.

Galeriju fotografija posvećenu godišnjici smrti Hrvoja Ćustića pogledajte OVDJE.

Komentara 2

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
10:12 03.04.2015.

Ako ovaj nemili događaj i tragedija nije nagnala cijelo tadašnje vodstvo HNS-a da ponude ostavke onda nikad ništa niti neće. Glavno je da se organiziraju tekme hrvatske reprezentacije za navijače Fulhama i West Hama da bi se dobio plus od UEFA-e i bonus od privatnika i menadžerije. Heysel je mogao imati i samo jednu žrtvu pa bi također bio tragedija

Avatar flame
flame
14:19 03.04.2015.

Alberto, malo poštovanja, suzdrži se barem kod ovog članka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije