Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠKO GVARDIOL

Dalićev mladi adut s puno respekta govorio o starijim suigračima: Evo što je poručio

Luka Stanzl/PIXSELL
10.11.2021.
u 22:02

Ne osjećam pritisak, a vrhunski igrači s kojima sam okružen u reprezentaciji i koji imaju puno iskustva olakšavaju mi igranje u nacionalnom dresu

Ne smijemo gubiti glavu i treba nam mnogo strpljenja, napomenuo je hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol prije gostovanja kod Malte u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Gvardiol sve bolje igra u dresu bundesligaša iz Leipziga, a uoči reprezentativnog okupljanja se istaknuo sjajnom asistencijom u prvenstvu, iz vlastite polovice terena.

„Osjećam se odlično i ustalio sam se u klubu. Lijepo je čuti komplimente, ali znam da je svaki dan nova prilika za dokazivanje. I jasno mi je da mjesto u momčadi moram izboriti na samom terenu. Ne osjećam pritisak, a vrhunski igrači s kojima sam okružen u reprezentaciji i koji imaju puno iskustva olakšavaju mi igranje u nacionalnom dresu. S kim ću biti u tandemu? Nisam izbornik, ali znam da će tko god igrao dati svoj maksimum“, rekao je Gvardiol.

Hrvatski reprezentativac se potom okrenuo samoj utakmici protiv Malte te je u svemu naglasio.

„Nije bilo puno vremena za pripremu, ali spremni smo za nove pobjede. Možemo očekivati da će Malta biti motivirana, ali uvjeren sam da nas to neće nimalo spriječiti na putu prema tri boda. Nisam igrao onu utakmicu na Rujevici, ali itekako će nam trebati strpljenje. Ne smijemo gubiti glavu i to je ključ ovog susreta. Znamo da moramo osvojiti šest bodova u ove dvije utakmice i to nam treba za izravni plasman na Svjetsko prvenstvo. No, to nam ne stvara nikakav poseban pritisak prije samih nastupa jer i dalje ovisimo sami o sebi“.

Komentara 2

RE
RedTree
00:18 11.11.2021.

Kako lik koji nema ni 30 nastupa kao stoper u seniorima prva opcija odjednom, još kiksao protiv Engleske, dva put protiv Španjolske, ispali s Eura, protiv Slovaka ispao na centru negdje i ostavio rupu iza sebe i primili drugi gol a naš najbolji stoper trenutno Ćaleta Car i po igrama i po godinama na klupi i igra u klubu lijevog stopera, pored dva stopera skoro veterana i ovog koji je još prezelen. Nek se kali u mladoj reprezentaciji, pa za godinu, dvije vidjeti.

EI
Einstein22
12:33 11.11.2021.

Nije mi jasno zašto Lovren, imamo Ćaletu-cara koji je nekoliko puta bolji i iskazuje se igrom u klubu, a što se tiče Joška- izvrstan igrač...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije