Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT IGRAČ Najbolji igrač Slaven Belupa sve bliže velikom transferu

Da je Bojan Vručina u Dinamu, bio bi stalni reprezentativac

09.11.2008.
u 19:05

Da je netko u Varaždinu prije šest godina imao malo više sluha, onaj milijun (možda i više) koliko će Slaven Belupo najkasnije do sljedećeg ljeta inkasirati za Bojana Vručinu, ušao bi u Varteksovu blagajnu.

- U Varteksu sam s prekidima proveo sedam godina - priča Slavenov hit igrač.

- No, kada sam bio u najosjetljivoj dobi, izlazni junior, grubo su me prevarili. Umjesto posudbe u Slobodu, netko je potpisao moju ispisnicu i zauvijek me izbacio iz Varteksa. Dugo sam bio ogorčen, tako da sam odbio Dalića kad su me dvije godine poslije zvali iz Ludbrega.

Drže li vas još osvetnički motivi prema Varteksu?

- Ne, u meni više nema gorčine. Držalo me dok sam bio mlađi, živio sam za pogodak Varaždincima, ali sada sam sazrio i pogodak Varteksu slavim kao i svaki drugi.

Ne želi okriti ime čovjeka koji ga je prekrižio u Varteksu. Neki su, međutim, uprli prst u Beseka.

- Ne, ja nisam imao prste u tome jer kad je Vručina bio na pragu prve momčadi, odlazio sam iz kluba. U to vrijeme teško je bilo procijeniti kako će se igrač razviti. Gledajući kako Vručina danas igra, u Varteksu možemo žaliti za njim jer riječ je o najboljemu napadaču u Hrvatskoj, kaže trener Varteksa.

Boljemu i od Mandžukića?

- Drugačijem. Mandžukić radi nered u suparničkoj obrani, ali nije izraziti gol-igrač. A to je upravo Vručina, konkretan i ubojit strijelac. Nije ni pokazao sav potencijal jer momčad Slavena nije na njegovoj razini. Da Vručina igra u Dinamu, bio bi reprezentativac! - zaključio je Besek.

Slavenu se doista smiješi najveći prijelaz u povijesti. Rekord za sada drži Ivan Radeljić, koji je prošle zime za 400.000 eura prešao u Cottbus. Vručinina posudba u Duisburg donijela je 350.000, a samo 25.000 pripalo je matičnom Varteksu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije