Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARENA GOTOVO RASPRODANA

Cro Cop rekao Sefu: Moramo se potući i napraviti spektakl!

Ray Sefo Mirko Filipović (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/15
07.03.2012.
u 14:31

– Jamčim vam sto posto da će jedan od nas pasti – najavljuje Sefo.

Las Vegas, 2007. godina. Mirko Filipović i Ray Sefo u ugodnom razgovoru časkaju o borilačkim danima, izmjenjuju šale, prisjećaju se najboljih dana. Pet godina kasnije, novi susret legenda K-1, ovaj put na Mirkovu terenu, u zagrebačkom Sheratonu. Atmosfera slična, prijateljska, iako će se dvojac susresti u subotu u ringu.

Filipović je opet bio spreman na šalu, unio se na konferenciji za novinare uoči "Cro Cop Final Fighta" Novozelanđaninu u lice i dodirnuo ga za bradu. On se s nevjericom odmaknuo, nije to očekivao, a Mirko je brzo razvukao osmijeh i zagrlio ga.

– Ma šalim se! Iako, Ray, u subotu ćemo se morati potući, moramo napraviti pravi spektakl!

Nadam se da si spreman

Kasnije je dugogodišnji miljenik nacije rekao:

– Sefa iznimno cijenim, poznajemo se već 13 godina. Posljednji put kad smo se sreli, a bilo je to u Las Vegasu, otišli smo na piće i napričali se. Tih 15 minuta koliko ćemo provesti u ringu dat ćemo sve od sebe da pobijedimo, ali i nakon toga ćemo se ponovo zagrliti. Sefo mi ništa nije učinio, barem ne još... – smijući se rekao je Mirko.

Trebali su se sresti i prije, ali ždrijeb ih (ili sudbina) nikada nije spojio na K-1 Grand-prix turnirima.

– Nikad nije kasno. Uvjeren sam da je Sefo na meč došao u dobroj formi, jer trebat će mu. Osjećam se odlično, ne mogu dočekati da uđem u ring! – dodao je Mirko.

A u kakvoj je zaista formi njegov suparnik Ray Sefo?

– Odličnoj! Trenirao sam i inače šest dana tjedno, a kad sam doznao za borbu s Mirkom, još sam i pojačao treninge. Takva se prilika ne propušta. Što se moje pripremljenosti tiče, dovoljno je reći da u Los Angelesu zapravo i živim u vježbaonici u kojoj radim, Couture Gymu – kaže Sefo.

Mislite li da još vrijedi ona Mirkova "Lijeva noga - groblje, desna noga - bolnica"?

– Nije tajna da je Filipović sjajan borac, ali ja sam se borio s najboljima na svijetu i nitko me nikad nije nokautirao high-kickom. Bez obzira na to, siguran sam da će jedan od nas "zaspati" prije zadnjega gonga – obećao je Novozelanđanin.

Gledatelji će prije tog dvoboja vidjeti i nasljednike Mirka Filipovića na djelu. Igor Jurković borit će se protiv Freddyja Kemaya, a Mladen Brestovac priprema se da nokautira Mourada Bouzidija. U borilačkim krugovima najviše se očekuje od borbe najboljeg teškaša današnjice Daniella Ghite i Sergeja Laščenka.

Ulaznica sve manje

Da je ulaznica za subotu još malo potvrđuje i to što su i sami borci na iglama i traže karte za svoje obitelji i prijatelje.

– Interes je neviđen, u prodaji još ima najjeftinijih ulaznica po 150 kuna, dok su one skuplje već prodane. Učinili smo sve da napravimo svjetski spektakl – obećao je organizator priredbe Orsat Zovko.

Komentara 4

DU
Deleted user
22:25 07.03.2012.

Pridruzujem se komentaru oluje, bodrim naseg Mirka. U boj i udri. Svaka cast velikom srcu i dobrom covjeku Sefo. Njega sam isto tako rado gledao. H&H

OB
-obrisani-
15:45 07.03.2012.

Svaka cast Sefi kao borcu i kao covjeku , dobar je borac i velikog srca . Dobro dosao opet u hrvatsku pogotovo poslje ovih rijeci ! Mirku zelim svu srecu i velicanstvenu pobjedu ! Mirko hrvatska je uz tebe ! U boj , u boj za narod svoj ! Sretno !

MA
*Makaveli*
17:16 07.03.2012.

Sve sami velikani! Očekujem vrhunski spektakl i naravno nadam se Mirkovoj pobjedi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije