Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE MALTRETIRAJTE ME'

Cristiano Ronaldo se razljutio, pogledajte što poručuje novinarima

Cristiano Ronaldo
Foto: Twitter/Screenshot
05.06.2015.
u 18:23

'Ne možete mi uništiti imidž, to se neće dogoditi.'

Cristiano Ronaldo uživa na odmoru nakon sezone u kojoj nije sa svojim Realom iz Madrida osvojio niti jedan trofej, ali zato je uspio zabiti 61 pogodak i osvojiti Zlatnu loptu te Zlatnu kopačku. I svejedno ga mediji maltretiraju, što mu itekako smeta pa se odlučio oglasiti.

- Pozdrav, navijači, ova poruka je za vas. Hvala vam na potpori ove godine, bilo je teško, ali uvijek ste bili uz mene i pokazali su svoju predanost. Opuštam se, ali došao sam na ideju da snimim ovaj video, ne znam zašto - rekao je Ronaldo u videoporuci te nastavio u manje prijateljskom tonu:

- Znate da ne pričam s novinarima, ne pričam o svojem privatnom životu, ali želio bih iskoristiti ovu priliku da kažem da mediji pišu gluposti o meni, da imam nove djevojke iz dana u dan, da radim ovo i ono. Samo me pustite na miru i da svoj posao odrađujem kako spada, kao što ga radim svake godine. Nemojte mi uništavati imidž jer se to neće dogoditi. Ovo je poruka za vas, i dalje smo zajedno iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu. Hvala.

Poznato je da je Cristiano Ronaldo odlučio ne davati izjave medijima nakon domaćeg poraza od Schalkea (3:4) u osmini finala Lige prvaka, kad su ga žestoko kritizirali.

Isto tako je poznato da se u mondenom ljetovalištu St. Tropezu opustio i zabavljao na jahti s prijateljima te je u alkoholiziranom stanju urinirao na ulici i dobio opomenu policije. Ništa što većina nije učinila bar jednom u životu, ali kad si toliko slavan, svaki potez se gleda pod povećalom i ništa ne promakne.

>> Cristiano Ronaldo u novom skandalu, pijan urinirao po ulici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije