Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li Španjolci pristati?

Chelsea želi sjajnog Slovenca na poziciji 'jedinice'

Jan Oblak
Foto: Gtres/Pixsell
14.07.2020.
u 12:25

Oblakova otkupna klauzula iznosi 120 milijuna eura

Prema pisanju engleskih medija, slovenski reprezentativni vratar i čuvar mreže madridskog Atletica Jan Oblak (27) karijeru bi mogao nastaviti u Chelseaju.

Trener Frank Lampard nezadovoljan je 25-godišnjim Španjolcem Kepom Arrizabalagom, kojega je Chelsea doveo iz Athletica iz Bilbaoa prije dvije godine za 80 milijuna eura.

Oblakova otkupna klauzula iznosi 120 milijuna eura, ali je Chelsea spreman dio te odštete kompenzirati upravo tako što bi Kepu poslao u suprotnom smjeru.

Oblak je u Atleticu od 2014. godine u koji je stigao nakon četiri godine provedene u portugalskom velikanu Benfici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije