Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko ga ne želi

Chelsea se pokušava podignuti iz pepela: Pochettino 'nema kud' s igračem vrijednim 127 milijuna eura

Premier League - Chelsea v Newcastle United
Foto: John Sibley/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.05.2023.
u 14:30

Klub je u jeku velikih promjena najavio i imenovanje Amerikanca Chrisa Juraseka za svog novog izvršnog direktora, a predsjednik zadužen za svakodnevne operacije Tom Glick trebao bi napustiti klub manje od godinu dana na toj poziciji

Joao Felix nije u planovima novog klupskog menadžera Mauricija Pochettina, rekao je Enrique Cerezo, predsjednik Atletico Madrida. Portugalac je u Londonu pola godine i Chelsea je za njega platio 11 milijuna eura. Atletico ga je tamo poslao kako bi vratio barem nešto od 127 milijuna eura, koliko je platio za njegov transfer iz Benfice.

"Obaviješteni smo prije 24 sata da Pochettino ne računa s Felixom za Chelseajev projekt. Vratit će se u Atletico Madrid, a onda ćemo vidjeti... Nemamo nikakvih planova", rekao je Cerazo za Romano. Mladi igrač je u 20 nastupa zabio 4 gola te za sad još nije izrastao u zvijezdu kakvoj se Atletico nadao prije kupnje. Njegov ugovor s madridskim klubom traje do 2027. godine.

GALERIJA Manchester Ctiy uvjerljivom pobjedom nad Real Madridom izborio finale Lige prvaka

Premier League - Chelsea v Newcastle United
1/9

Klub je u utorak objavio imenovanje Amerikanca Chrisa Juraseka za svog novog izvršnog direktora, a predsjednik zadužen za svakodnevne operacije Tom Glick trebao bi napustiti klub manje od godinu dana na toj poziciji. 

U svojoj prvoj sezoni otkako ga je preuzeo Clearlake Group, Chelsea je završio na 12. mjestu u Premier ligi, što ih je dovelo do imenovanja Argentinca Mauricija Pochettina za novog trenera u ponedjeljak, a londonski klub se želi ponovno povezati s engleskim i europskim uspjesima koje je postigao poznat pod vladavinom Romana Abramoviča na Stamford Bridgeu između 2003. i 2022. godine.

VEZANI ĆLANCI:

Jurasek, izvršni direktor grupe Clearlake Capital američkog predsjednika i suvlasnika Bluesa Todda Boehlyja, nadgledat će sva područja poslovanja Chelseaja i odgovarati upravi zajedno sa sportskim direktorima Laurenceom Stewartom i Paulom Winstanleyjem. "Oduševljen sam što sam se pridružio Chelseaju, klubu koji se voli i prati diljem svijeta", rekao je Jurasek u izjavi.

VEZANI ČLANCI:

Bivši menadžer Manchester Cityja Tom Glick napustit će klub nakon što je imenovan prošlog srpnja. Ranije ovog mjeseca, Guardian je izvijestio da je Chelsea angažirao odvjetničku tvrtku da istraži je li Glick postupio ispravno kada je agentu igrača rekao da ga pritužbe koje mu je uputio na ponašanje službenika kluba ne zanimaju i nisu relevantan za njegov rad.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije