Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AS TVRDI

Zarada za Benzemu je 'astronomska': Saudijci mu nude duplo više novca od dosad najviših procjena

LaLiga - Real Madrid v Almeria
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/4
30.05.2023.
u 13:37

Ugovor s Real Madridom vrijedi još mjesec dana i do sada se vjerovalo da će ga zajedno sa drugim veteranima produljiti barem na iduću sezonu. Međutim, ukoliko ode po isteku ugovora, Real neće dobiti nikakvu odštetu od Saudijaca koji mu nude nevjerojatne količine novca

Španjolci otkrivaju nove iznose zarade koja bi mogla stajati pred 35-godišnjim Francuzom Karimom Benzemom ukoliko odluči otići iz Real Madrida u još uvijek neimenovani klub Saudijske Arabije. Prema pisanju AS-a pred njime stoji ponuda od 400 milijuna eura za dvije sezonu te pozicija ambasadora za kandidaturu bliskoistočne zemlje za organizatora Svjetskog nogometnog prvenstava 2030.

Navode i kako Kraljevski klub već očekuje odlazak svog veterana. Tome su suprotstavljeni navodi Marce koja je pisala kako u Madridu očekuju potpisivanje novog ugovora na 12 mjeseci i da bi ovaj potez bio shvaćen kao izdaja.

GALERIJA Messi odigrao zadnju utakmicu u Parizu: Dogovorio rekordni transfer s Al-Hilalom

LaLiga - Real Madrid v Almeria
1/4

Relevo pak piše kako se Francuz u zadnje vrijeme neobično ponaša. "Više je introvertiran nego inače. Njegovo odsustvo nakon utakmice Reala i Getafea izazvalo je pomutnju jer nije bio s ostatkom momčadi kako bi s navijačima proslavio osvajanje kupa na kraju sezone", navode.

VEZANI ČLANCI:

Sad već veteran Kraljeva na Bernabeu je stigao još 2009. godine iz Lyona po cijeni od 35 milijuna eura. Nakon odlaska Cristiana Ronalda konačno je došao pod puno svjetlo reflektora i postao jedan od temelja igre kluba koji dugi niz godina dominira europskom pozornicom. 

Ugovor s Real Madridom vrijedi još mjesec dana i do sada se smatralo da će ga zajedno sa drugim veteranima, Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom, produljiti barem na iduću sezonu. Međutim, ukoliko ode po isteku ugovora, Real neće dobiti nikakvu odštetu za njega. Transfermarkt navodi da je njegova trenutna vrijednost 35 milijuna eura.

VIDEO Ronaldo u Arabiji neće biti još dugo: Legendarni igrač se vraća u Real Madrid!

Komentara 1

KI
kingtom
14:44 30.05.2023.

Ne bi se iznenadio da više kapitalaca ode... Realu je ovo bila najbolja sezona u narednih 10 godina neće tako lako do takvih bisera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije