Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U turskim medijima

Turci pristali na Dinamovu cijenu: Livaković 'samo što nije' krenuo putem Istanbula

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 28. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
28.05.2023.
u 12:25

Odštetna klauzula u ugovoru Livakovića s Dinamom iznosi 10 milijuna eura, ali do sada su iz Fenerbahčea nudili samo šest. Međutim, izgledno je da će puni iznos koji hrvatski prvak traži prikupiti prodajom aktualnog golmana Altaya Bayındıra

U Turskoj je transfer Dominika Livakovića iz Dinama u Fenerbahče na dnevnom redu već neko vrijeme. Iz Dinama govore kako dogovor nije na pomolu, turski mediji govore upravo suprotno. Prema njima pitanje je skoro zatvoreno, a sam prelazak samo što se nije dogodio.

Predsjednik kluba Ali Koç je navodno na večeri s bliskim osobama pričao o vratarima. "Dogovorili smo se s Livakovićem i trenutačno nema problema. Međutim, ako bude problema, otići ću po Szczesnyja u Juventus. Sigurno ćemo dovesti vrlo dobrog vratara", rekao je Koç prema turskom izdanju CNN-a.

GALERIJA Dinamo na Poljudu potvrdio novi naslov prvaka Hrvatske

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 28. kolu SuperSport HNL-a
1/14

Fenerbahče bi ipak trebao pristati na 10 milijuna eura koliko iznosi odštetna klauzula u ugovoru Livakovića s Dinamom. Novac bi trebao biti prikupljen prodajom Altaya Bayındıra čija je cijena identična iznosu kojeg Dinamo traži za hrvatskog vratara. Premda su s njime produljili ugovor u kojem stoji odštetna klauzula od 17 milijuna eura, izgledno je da će ga prodati za 10 zbog velike potražnje.

VEZANI ČLANCI:

Do sad su za Livakovića nudili najviše šest milijuna eura na što Dinamo nije pristajao. Dominik Livaković u Dinamu igra od 2015. godine, a kako mu ugovor ističe krajem iduće sezone već se neko vrijeme priča o njegovom odlasku s Maksimira.

VIDEO Veličanstveni oproštaj Osječana od Gradskog vrta: Jučerašnji trenuci pamtit će se do kraja života

Komentara 4

SS
sokac sa drave
09:27 29.05.2023.

Ovaj iznos sto ce dobiti za Livija je samo jedna trecina onoga sto je Mamic dobivao za igrace koje je prodao.Sadasnji rukovodioci dinama ponasaju se po onoj krilatici jeftino damo samo da prodamo.

ZO
zoranos
13:39 28.05.2023.

A Biščan Nevistiću dao jednu utakmicu da brani - mada je prvenstvo već gotovo odavno! I sada će taj Nevistić trebati uvesti Dinamo u LP??? Dečko je dobar, ali golman mora braniti!!! Tu je Biščan pokazao da mu je bitnije ne izgubiti od Hajduka, Rijeke i Osijeka u zadnjim kolima od LP!!! Nevjerovatno da nije mogao Nevistiću dati više od 90 minuta protiv Šibenika i vjerovatno danas protiv Gorice.

T2
Tomo_20
13:30 28.05.2023.

Majko mila sta je s tobom livi ides u losiji klub od dinama i to samo radi 300 tisuca vise????? za mene nisi vise broj jedan!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije