Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modrić sve bliži odlasku

Chelsea nudi 27 mil. £ za Luku, Harry kaže: Opet vicevi, on vrijedi 50!

'30.04.2011, Stamford Bridge, London, ENG, PL, FC Chelsea vs Tottenham Hotspur, im Bild Tottenham\'s Luka Modric and Ashley Cole of Chelsea during Chelsea Fc  vs Tottenham fc for the EPL at Stamford B
'nph / EXPA'
12.07.2011.
u 19:48

Chelsea želi što prije dovesti Luku Modrića jer su na šest mjeseci ostali bez Essiena

Luka Modrić sve je bliži Chelseaju, Englezi tvrde da bi se transfer mogao realizirati uskoro, do kraja srpnja. Klub sa Stamford Bridgea jučer je i službeno povisio ponudu, sa 22 milijuna funti na 27 (30 milijuna eura).

Luka propustio trening

Trener Chelseaja Villas-Boas navodno je predsjedniku Abramoviču prišapnuo da mu je Luka nužan, pogotovo zato što su jučerašnji pregledi pokazali da su Michaelu Essienu puknuli ligamenti koljena te da će s travnjaka izbivati barem šest mjeseci.

Poboljšanu ponudu Chelseaja menadžer Tottenhama Harry Redknapp kategorički je odbio. No, ovaj put nije rekao da Luka nije na prodaju, već da je brojka premalena.

– Lijepo je da su poboljšali ponudu, no 27 milijuna funti i dalje je svota koja mi zvuči više kao vic, a ne nešto ozbiljno. Lukina vrijednost je bliža 50 milijuna funti – poručio je ljudima sa Stamford Bridgea Redknapp.

Zanimljivo, Modrić je propustio trening u ponedjeljak ujutro, a engleski novinari odmah su Redknappa priupitali je li mu možda zabranjen trening s prvom momčadi zbog sukoba s predsjednikom kluba Danielom Levyjem i izražene želje da napusti White Hart Lane.

– Ne, apsolutno nema šanse. Išli smo trčati u šumu, a Modrića smo, kao i još četvoricu igrača, odlučili poštedjeti zbog ozljede gležnja koju je imao prošle sezone.

Redknapp je odgovornost zbog moguće prodaje Modrića mudro prebacio na predsjednika Levyja.

– Modrić je fantastičan igrač, odličnog karaktera, nezamjenjiv. No, ako dođe prava ponuda... Sve je na Levyju, on će odlučiti.

Putuje na pripreme u JAR

Hrvatski veznjak bit će danas navečer u zrakoplovu koji će iz Londona povesti Spurse na pripreme u Južnoafričku Republiku.

– Normalno da će biti u avionu, on je igrač pod ugovorom sa Spursima – poručio je Modrićev agent Nikky Vuksan.

Ruski mediji pak pišu da je među veznjacima koje Tottenham gleda kao moguće zamjene Modriću i Senijad Ibričić. Igrača Lokomotive i vrste BiH skauti Spursa gledat će već ovaj vikend na turniru u Bournemouthu.

Komentara 9

MA
MAMUZAR
02:44 13.07.2011.

iz tajnih izvora saznajem da Chelsea da je 40 milona funti!Bez Modrica njihova godina je propala toliko im je potreban da ostanu u utrci za prvo mjesto.

OB
-obrisani-
20:08 12.07.2011.

2 Kazara ce se vec dogovoriti oko prodaje i kupnje

DF
dinamo ffm
21:07 12.07.2011.

nema bez mamica trgovanja,da je mamic dopredsjednik tottenhama bale bi otisao za 200 miliona a modric za 150.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije