Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE SEHA LIGE

Červara naljutili naši suci! Vujović: Lino nije postupio korektno...

'24.03.2012., Arena, Zagreb - Rukomet, druga utakmica osmine finala Lige prvaka, Croatia Osiguranje Zagreb - HC Metalurg Skopje. Lino Cervar. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
13.04.2013.
u 22:02

- Zagreb ima nekoliko jako dobrih mladića, ali i iskusnog Špilera. Mi smo se dosta istrošili protiv Metalurga, a ono što je dobro jest činjenica da Zagreb igra potpuno drugačije od Metalurga i da nam to više odgovara - kaže Veselin Vujović

U nedjeljnom finalu regionalne SEHA lige igrat će rukometaši CO Zagreba i Vardara. Lani su ove dvije momčadi igrale polufinale u Zagrebu i slavila je momčad iz Skoplja (30:29).

- Lani smo u polufinalu pobijedili Zagreb, a u finalu Metalurg. Sada smo krenuli obrnutim putem. Ne bježimo od uloge favorita, igramo pred domaćom publikom, imat ćemo veliku podršku s tribina i želimo obraniti naslov - rekao je Veselin Vujović, trener Vardara.

Nekadašnjeg sjajnog igrača šabačke Metaloplastike po tko zna koji put razočarao je Lino Červar, trener Metalurga.

- Želim mu svu sreću ovog svijeta i da se plasira na završni turnir Lige prvaka, ali morao je doći na službenu konferenciju za novinare. Da sam izgubio, ja bih sigurno došao. No, Lino ima neke svoje metode. Službeno je objašnjenje da su imali sastanak nakon utakmice. A Lino je u SEHA ligi stalno odmarao svoje igrače, nekad po mjesec dana - kaže Vujović.

Linu Červara sreli smo nakon utakmice, ispred dvorane.

 - Sve je u redu. Poraz nas neće poremetiti. Ipak su nama važnije utakmice s Kielcom u četvrtfinalu Lige prvaka. Opet, protiv Vardara smo od 17:21 došli do 21:21, imali smo posljednji napad za izjednačenje. Puno nam nedostaje Mirkulovski, glavni pokretač naših akcija. Možda će biti spreman za Kielce - rekao je Lino.

Hoćete li odmarati igrače u današnjoj utakmici za treće mjesto protiv Meškova?

- Vjerojatno hoću. Priliku će dobiti naši mlađi igrači - rekao je Lino.

Bili ste ljutiti na odluke naših sudaca Gubice i Miloševića u polufinalu protiv Vardara?

- Bilo pa prošlo. Nema veze - bio je neobično smiren Červar.

Boris Dvoršek, mladi trener Croatije osiguranja Zagreba, ima priliku za svoj prvi trofej.

- S Vardarom ove sezone imamo negativan rezultat, izgubili smo u Skoplju i igrali neodlučeno u Zagrebu. Predati se, sasvim sigurno, nećemo. Pakleni ugođaj koji budu napravili njihovi navijači bit će nam samo motiv više. Morat ćemo puno bolje igrati u obrani nego prvo poluvrijeme protiv Meškova. Njihov je najjači adut Igor Karačić i na njegovu igru morat ćemo obratiti najviše pozornosti - rekao je Dvoršek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije