Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo u Rijeci

Čačić: Pozivam ministra Jovanovića da dođe vidjeti prvaka

ante čačić
Antonio Bronić/Pixsell
20.04.2012.
u 10:56

U momčad Dinama vraća se Šimunić, zbog kartona će izostati Calello i Tonel, a zbog ozljede Rukavina

Najavljujući Dinamovo gostovanje na Kantridi (subota, 17 sati), trener plavih Ante Čačić pozvao je ministra Jovanovića da dođe vidjeti derbi.

– Gostujemo u gradu iz kojeg dolazi naš resorni ministar, pred njim želimo prezentirati Dinamo na visokoj razini. Dva puta sam ovog proljeća bio na Kantridi i oba puta susreo sam se s ministrom Jovanovićem. Pozivam ga da sutra dođe i uživo vidi hrvatskog prvaka – kazao je Čačić.

Najvažnija vijest iz Dinamove svlačionice jest da se u momčad vraća Josip Šimunić nakon podulje stanke, dok zbog kartona izostaju Calello i Tonel, a Rukavina zbog ozljede.

– Pročitao sam Armadino priopćenje u kojem se publika poziva na derbi, to je za pohvaliti, čestitam im što na taj način žele pomoći Rijeci u borbi za ostanak. Naša je pak zadaća zadržati dobro ozračje i nastaviti pobjednički niz. Motiva nam sigurno neće nedostajati, nećemo igrati kalkulantski i ne zanima me ništa osim pobjede – dodao je Čačić.

Ključne riječi

Komentara 14

IV
ivomati
11:34 20.04.2012.

hocemo bakljadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Avatar flame
flame
11:51 20.04.2012.

Ne znam zašto, ali mi se nekako čini da će sutra Rijeka pobjedit...

BS
bstrabi2
11:18 20.04.2012.

Čačić pa nije to Zvezda ili Partizan.Da bi Jovanoć vidio prvake.Prvi put da od kad je hrvatska država.Srbin je ministar sporta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije