Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE PA NE IDE

Bojan Bogdanović bez dlake na jeziku: Ne igramo dobro. Posebno ja...

Ivo Cagalj/PIXSELL
01.07.2021.
u 22:57

- Svakako moramo biti puno agresivniji. Danas su nas povukli Hezonja i Marčinković. Nadam se da ćemo se za Njemačku puno popraviti.

Hrvatski košarkaši jedva su pobijedili Tunis 75:70 pa na taj način izborili polufinale kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Tokiju no malo je zadovoljstva tim postignućem.

Posebno je samokritičan najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović, iza kojeg je maestralna NBA sezona.

- Nismo oni pravi, ne igramo dobro. Posebno ja. Međutim, što je tu je. Sada nas čeka Njemačka, koja igra kao Tunis, samo je puno kvalitetnija - kazao je Bogdanović pa dodao:

- Svakako moramo biti puno agresivniji. Danas su nas povukli Hezonja i Marčinković. Nadam se da ćemo se za Njemačku puno popraviti. Osnovno je da budemo puno agresivniji i individualno odgovorniji jer suparnicima dopuštamo previše lakih poena.

Svjestan je, baš kao njegovi suigrači i izbornik Veljko Mršić da protiv Njemačke ovakva predstava neće proći. Samim time, put u Tokio ne bi se dogodio, što bi bila šteta. Posebno jer se ovaj turnir igra u Splitu, pred energičnom publikom, željnom dobre košarke.

Komentara 4

Avatar Bani
Bani
01:40 02.07.2021.

Nije kosarka za nas hrvate. To je Srpski sport...

AL
alzamalo
23:29 01.07.2021.

Samo jakom obranom se dobijaju tekme ..

DM
drazen.muhvic
10:25 02.07.2021.

A gdje je Damjan? Njega se zaboravilo? Nego se zove ispražnjenog Babu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije