Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTO

Bivši napadač Hajduka je neprepoznatljiv: Iz Splita ga otjerali zbog skandala, opet se 'uništava' od alkohola

Screenshot Twitter
22.09.2022.
u 16:37

Europski giganti tukli su se za njegov potpis a on je postao najveći pijanac među nogometašima, iz Splita je potjeran jer je uhvaćen u alkoholiziranom stanju.

Bio je jedan od najvećih talentata koje je Ukrajina imala u zadnji 20 godina, ali radije se odao alkoholu i zatvaranju kafića, nego ozbiljnom treningu. 

Artem Milevski danas je 37-godišnjak i umirovljeni nogometaš koji je potratio svoj talent i opet se vratio starim navikama, nekadašnji napadač kijevskog Dinama, uhavćen je u društvu prijatelja i 'čašice' te je pratio susret Šahtara i Celtica u Ligi prvaka.

Na snimci se može jasno vidjeti kako je nabacio nekoliko kilograma previše, zapuštene brade i s kapom na glavi. 

Jedno kratko vrijeme je igrao za splitski Hajduk, ali nije pokazao gotovo ništa, zabio je tri pogotka i napustio Poljud. Prije dolaska u Hrvatsku bio je poznat po prekomjernom uživanju alkohola, nije razočarao ni domaće ugostitelje. 

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
16:52 22.09.2022.

Kako ono....."Arteme, povedi nas." E, moji bijeli.....jad ste i bijeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije