Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trnovita karijera

Bivši Hajdukov igrač danas igra u 5. ligi i puni aparate kavom, hranom i pićem

Mario Sačer
Foto: PIXSELL
1/2
16.06.2020.
u 09:17

Bio je vrlo perspektivan mladi igrač, ali neke stvari na početku karijere nisu se baš posložile. Iz Varteksa je prvo trebao otići u Slovan Liberec, a onda je stigao poziv iz Hajduka

Mario Sačer (29) nekada je bio najbolji strijelac hrvatske juniorske lige, a danas igra u austrijskoj petoj ligi za Trofaiach.

Bio je vrlo perspektivan mladi igrač i prošao je sve mlađe selekcije hrvatske reprezentacije, ali neke stvari na početku karijere nisu se baš posložile.

Iz Varteksa je prvo trebao otići u Slovan Liberec, a onda je stigao poziv iz Hajduka.

- Onda nisam ni gledao uvjete, imao sam 18 godina i to mi nije bilo bitno, odmah sam rekao da želim u Hajduk, njihov sam navijač - kaže Mario Sačer za 24 sata.

U Hajduku se nije previše naigrao. Sačer otkriva gdje je prvo pogriješio.

- Najveću grešku sam napravio kad sam bio kadet i kad je Tonci Martić došao u klub. Otac i ja se dan danas prisjetimo tog trenutka i zažalimo, tko zna u kojem bi smjeru otišla karijera da smo s njim potpisali ugovor - kaže Mario.

Vratio se u Varaždin, Hajduk ga je poslao na posudbu u Varaždin. Počeo je igrati i sve se činilo da će se stvari napokon posložiti, te su krenule ponude, no angažman u Izraelu i dogovor s Villarrealom su propali.

Igrao je za Muru u sezoni 2012./13., a nakon toga je promijenio još nekoliko klubova. Igrao je za Istru, Međimurje, Dugopolje te je opet završio u Varaždinu. 

Danas igra u austrijskoj petoj ligi te je zaposlen - puni aparate hranom i pićem.

- Punim aparate, vozim se s kombijem, nisam zatvoren u tvrtki osam sati i ne radim na normu nego punim aparate s kavom, hranom i pićem. Ne mogu biti na jednom mjestu dugo vremena pa mi je sve to dobro. I imao sam puno sreće i na tome sam danas zahvalan direktorima Jasmini i Kreši Futura koji imaju puno razumijevanja te me bez problema puštaju u Austriju na utakmice, kao i kolegama Nikolicu i Dukiću koji su me već toliko puta pokrili i uskočili kad sam imao nogometne obaveze - rekao je Mario Sačer za 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 1

ZE
Zekonja
10:50 16.06.2020.

Veca mu je lova na bausteli, ako mu se vec rade takvi low end poslovi u Austriji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije