Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD ĆE VIŠE OTIĆI S KLUPE

Beniteza više ne razumije ni Gerrard

Steven Gerrard
AFP
05.04.2010.
u 16:56

Čini se da su dani Rafi Benitezu na klupi Liverpoola odbrojani. Ostala mu je nada da može još osvojiti Europsku ligu, ali u prvenstvu je sve dalje od četvrtog mjesta i Lige prvaka.

Novi veliki kiks Liverpool je napravio na gostovanju kod Sunderlanda, gdje su redsi odigrali samo 1:1, ali mnogima nije i danas jasan potez Beniteza iz 65. minute.

Španjolski strateg na klupi redsa odlučio je izvaditi Fernanda Torresa i uvesti Davida N'Goga. Mladi Francuz naravno do kraja nije uspio značajnije utjecati na rezultat, ali su zato televizijske kamera ulovile reakciju kapetana Liverpoola Stevena Gerrarda, kada je vidio što Benitez radi.

Gerrarda je zabolila glava, Rafa je izgleda izgubio i sve kredite kod kapetana, te samo pitanje dana kad će napustiti Anfield.

Torres: Volio bih da Arsenal osvoji Premiership   
Španjolski nogometni reprezentativac i napadač Liverpoola Fernando Torres ponudio je svoj pogled na utrku za naslov prvaka Engleske, iz koje je njegov klub već odavno ispao...

Chelsea je vodeći na ljjestvici sa 74 boda, a prate ga Manchester United sa 72 i Arsenal sa 71 bodom. Jasno je da će ta tri kluba odlučivati o novom prvaku, a do kraja prvenstva ostalo je još pet kola.

- Volio bih da Arsenal uzme naslov. Od ta tri kluba koji konkuriraju za osvajanje Premiershipa, ''topnici'' imaju najbolji raspored do kraja. Arsenalov menadžer Arsene Wenger zaslužio je tu titulu kao nagradu i priznanje za svoj rad u tom klubu – izjavio je Torres za francuski Canal Plus.

Wengeru i Arsenalu može pomoći i Torres, odnosno Liverpool, koji će na Anfieldu ugostiti Chelsea u pretposljednjem kolu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije