Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Millenium Fighting Challenge

Bekavac: Rimbon je snažan, ali ne i nepobjediv

Boks Boksačke rukavice
AFP
18.05.2010.
u 20:54

Split će 4. lipnja biti domaćin još jedne borilačke priredbe u organizaciji Millenium Fighting Challengea, a među borbe koje će izazvati najviše zanimanja svakako spada i ona između borca Opatija Fight Cluba Stipe Bekavca i Moisea Rimbona.

Iskusni Francuz trenutno je proglašen drugim najboljim free fight borcem u kategoriji do 93 kilograma i to je već samo po sebi dovoljan podatak o koliko se opasnom protivniku radi. Rimbon se u svojoj desetogodišnjoj karijeri borio i s primjerice sa svima poznatim Minotaorom i Alistairom Overeemom.

No, Bekavac je već u više navrata pokazao da je sposoban nositi se sa svima, pa nema sumnje da će i ovog puta pružiti sve kako bi opravdao povjerenje svojih navijača.

Stipe, slažeš li se s procjenom mnogih da se radi o najvažnijoj borbi u dosadašnjoj karijeri?

- Borba je sigurno važna, pa ajmo reći i najvažnija do sada. No, ne opterećujem se time, gledam na nju kao na svaku drugu do sada.

Zasigurno si se informirao detaljnije o njegovim vrlinama i manama kao borac.

- Rimbon je jedan kompletan i snažan borac koji je iskusan u svim segmentima borbe. No, naravno nije nepobjediv. Ja u svakom slučaju idem na pobjedu. Imat ću u tom meču svojih prilika i nadam se da ću ih iskoristiti. 

Kako teku pripreme za meč u Spaladium areni, u kojoj fazi si trenutno i jesi li nešto mijenjao u pripremama u usporedbi s prijašnjima?

- Pripreme teku dobro. Zdrav sam i to je najvažnije, a i spreman sam također. Bliži se završna faza priprema. Ništa posebno u koncepciji samih priprema nisam u ovom slučaju mijenjao, bit ću spreman u svim segmentima ako bude sve po planu.

Nedavno smo čuli da se vode određeni pregovori o tvom odlasku u neke inozemne organizacije. Ima li kakvih novosti?

- Razgovori s organizacijama u inozemstvu su otvoreni. Neke su stvari blizu konkretizacije, no tome ćemo više kada sve bude završeno i dogovoreno.

S kojim svjetski poznatim borcem iz UFC-a ili Strikeforcea bi najradije ušao u kavez?

- Bitno je postati dio jedne od takvih organizacija i što dulje se kvalitetno u njoj zadržati. A nakon toga tko god je na drugoj strani kaveza bit će mi drago da je tamo - zaključio je Bekavac.

Komentara 1

AN
Andreeejjj
21:43 20.05.2010.

Molim te odaberi protivnika Denis Stojnić-a iz Sarajeva! Hvali se on da je najjaci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije