Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapeo u snijegu

Beckham propušta utakmicu sezone zbog ženine modne revije!

David Beckham
'Big Pictures/PIXSELL'
11.02.2013.
u 15:08

Engleski nogometaš išao je u New York sa sinovima kako bi bio uz suprugu Victoriju, no sad se ne može vratiti u Europu uslijed mećave.

David Beckham propustit će utakmicu sezone svog novog kluba PSG-a zbog - ženine modne revije! Engleski nogometaš otputovao je za vikend u New York kako bi bio uz svoju suprugu Victoriju koja je organirala New York fashion week. No, kako je u međuvremenu sjeveroistok SAD-a pogodila mećava, Becks se sad nema kako vratiti na prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka kod Valencije.

Doduše, Beckham još nije dovoljno spreman da bi nastupio, pa bi susret ionako gledao iz lože.

- Problem je s vremenom u New Yorku. Još uvijek čeka. Pokušat ćemo organizirati da dođe izravno u Valenciju - istaknuo je sportski direktor pariškoga kluba Leonardo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije