Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabra gledateljica

Bartra saznao tko je Borussijina navijačica na Schalkeovoj tribini

Borussijina navijačica
Foto: screenshot/Twitter
1/6
03.04.2017.
u 17:27

"Tooo! Hvala navijačima, medijima... svima! Pronašli smo hrabru navijačicu! Obećanje je obećanje, vidimo se ubrzo Steffi!"

Igrača dortmundske Borussije Marca Bartre je za vrijeme subotnje utakmice 26. kola njemačke lige u Gelsenkirchen oduševila gledateljica koja je u žutom dresu bila na tribini sa Schalkeovim navijačima.

Španjolac je odlučio upoznati hrabru navijačicu te joj darovati dres. U tome je uspio, a vijest je podijelio na svom Twitteru:

"Tooo! Hvala navijačima, medijima... svima! Pronašli smo hrabru navijačicu! Obećanje je obećanje, vidimo se ubrzo Steffi!"

Hrabra navijačica je 47-godišnjakinja Steffi iz Lünena koja je na utakmicu došla sa suprugom koji od djetinjstva navija za Schalke.

>>Niko Kovač 'spustio na zemlju' Rebića: Ima pravo biti razočaran, ali ja sam donio odluku

Komentara 5

ZW
zweistein
18:17 03.04.2017.

kraljica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OM
omar
18:39 03.04.2017.

Kad bi ovako nešto bilo moguće u Hr. Recimo dresom Hajduka na Dinamovu tribinu ili obratno, a da nisi životno ugrožen.

CR
Croilir
19:17 03.04.2017.

Tek kada navijač Partizana ili Zvezde može sjesti između Bad Blue Boysa ili Torcide i osjećati se kao gost će ovaj Balkan biti normalan. I obrnuto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije