Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak

Arijan Ademi već je dobio poziv za Makedoniju

Arijan  Ademi vratio se treninzima
Luka Stanzl/PIXSELL
20.09.2017.
u 07:00

Ademi je dobio poziv za susret kvalifikacija s Lihtenštajnom 9. listopada.

Dinamov kapetan Arijan Ademi vratio se treninzima s plavima u kolovozu, a od 7. listopada ima i pravo nastupa, tada će i službenom odslužiti vrlo upitnu dvogodišnju suspenziju Uefe koju je dobio jer je navodno koristio zabranjena sredstva.

Iako još nije odigrao ni jednu utakmicu za Dinamo, već mu je stigao poziv reprezentacije Makedonije za susret kvalifikacija s Lihtenštajnom 9. listopada. No, upitno je koliko je pametno da odmah izgubi ritam rada u klubu i da riskira ozljedu kad dotad neće ni zaigrati za plave. 

Komentara 1

AR
Artukovic
07:36 20.09.2017.

Ne.Upitno je dal uopce zeli igrati za Makedoniju posto je ovu suspenziju i zaradio igrajuci za njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije