Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ

Ante Rebić opet napravio incident, trener ga potjerao s treninga!

Zagreb: Stefano Poli i Ante Rebić održali konferenciju za medije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
02.11.2023.
u 18:41

Yilmaz je odlučio izuzeti Rebića s popisa igrača za nadolazeće gostovanje kod Antalyaspora, koje je zakazano za četiri dana.

Ante Rebić se našao u problemima nakon što je prešao u svoj novi klub, turski Bešiktaš. Turski i talijanski mediji, koji prate hrvatskog napadača, prenose da je trener Bešiktaša, Burak Yilmaz, donio odluku da ga udalji s treninga u subotu.

Prema Fanatiku, razlog za izbacivanje s treninga je bilo Rebićevo nepoštivanje trenerovih naredbi.

Ovaj incident se dogodio neposredno prije utakmice 10. kola turske Superlige protiv Gaziantepa, a Rebić je promatrao pobjedu Bešiktaša (2:0) s rezervne klupe. Yilmaz je također odlučio izuzeti Rebića s popisa igrača za nadolazeće gostovanje kod Antalyaspora, koje je zakazano za četiri dana.

Ove sezone u Bešiktašu, Rebić je odigrao devet utakmica, ali bio je u početnom sastavu samo dva puta. Tijekom tih nastupa nije postigao niti jedan gol niti je upisao asistenciju.

Rebiću ovo nije prvi incident. Javno je i neumjesno kritizirao izbornika Zlatka Dalića nakon Europskog prvenstva. Kasnije se nije htio ispričati pa više nije među vatrenima. U Bešiktaš je stigao iz Milana, a trener u talijanskom klubu ga je također bio otpisao jer se nije zalagao na treninzima.

 
Ključne riječi

Komentara 22

T2
Tomo_20
18:57 02.11.2023.

On nije vise odavno sposoban za nista najbolje ostavi se nogometa dosta si zaradio i cao!!!

AN
Antonio1952
19:09 02.11.2023.

Snjim je znao jedino Kovac koji ga je podigao na visi nivo da se dobro proda i zaradi. Izgleda je sve u glavi, steta mogao je puno vise.

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
19:54 02.11.2023.

Problemi u glavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije