Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u očekivanju utrke

Ana Jelušić: Želim opet na postolje

Ana Jelušić
Reuters
31.12.2010.
u 16:33

Veliko zagrijavanje za gromoglasno navijanje na Sljemenu bit će javna izvlačenja startnih brojeva, koja će začiniti nastupi najvećih zvijezda hrvatske glazbene scene.

- Vip Snow Queen Trophy mi je najdraža utrka Svjetskog kupa jer je to domaća utrka na brdu na kojem sam napravio prve skijaške korake i gdje sam odrastao. To je ujedno jedna od najbolje organiziranih utrka u Svjetskom kupu, a sjajnu organizaciju upotpunjuju navijači koji podižu nezaboravnu atmosferu i navijaju za svakog skijaša bez iznimke. Puno mi znači što je Janica dio tima, kao sestra i kao savjetnik, često od nje zatražim mišljenje o nekim detaljima. Ovim bih putem pozvao sve ljubitelje  skijanja da dođu navijati za nas 4. i 6. siječnja na Sljeme! -  izjavio je najbolji hrvatski skijaš, Ivica Kostelić uoči nastupa na Sljemenu.
 
Najbolja hrvatska slalomašica Ana Jelušić izjavila je:

- Volim Vip Snow Queen Trophy tekmu jer je doma i atmosfera koja se svake godine stvori na utrci neusporediva je s bilo kojom utrkom u sezoni. Htjela bih pozvati sve fanove i iskrene ljubitelje skijanja da dođu na Sljeme u što većem broju, jer znam da se sve cure vesele baš toj sljemenskoj atmosferi koju samo naši navijači znaju prirediti! Što se tiče mojih očekivanja, teško je nešto prognozirati, ali bih svakako htjela ponoviti 2007. godinu kada sam bila na postolju. Naravno da ću dati sve od sebe!

Koncerti i besplatna sarma za građane

Veliko zagrijavanje za gromoglasno navijanje na Sljemenu bit će javna izvlačenja startnih brojeva, koja će začiniti nastupi najvećih zvijezda hrvatske glazbene scene. Tako će u ponedjeljak 3. siječnja 2011., nakon izvlačenja startnih brojeva za žensku utrku, koje počinje u 19 sati, publiku na Trgu bana Jelačića, u sklopu DM Snow Queen Ladies Night, besplatno zabavljati Tony Cetinski.

Dva dana kasnije, 5. siječnja u istom terminu vrijeme je za DM Snow Queen Men's Night: nakon izvlačenja startnih brojeva za muški slalom slijedi besplatan dvostruki koncert Jinxa i TBF-a.

Očekuje se da će javna izvlačenja brojeva i koncerti u sklopu Vip Snow Queen Trophyja na Trg bana Jelačića privući oko 40.000 gledatelja.

Bogat program organizatori pripremaju i za gledatelje na Krumpirištu. Uz koncerte bendova Živa legenda i Garcia te brojne DJ-eve pripremat će se besplatna sarma i čaj za sve gledatelje. 

Ključne riječi

Komentara 4

SA
Sandi
17:59 31.12.2010.

Ana zlato, postolj su za Tebe nedostižna kategorija, što je bilo, bilo je.. Nakon odlaska Janice i Gipsa u ženskom djelu repke vlada anarhija i nerad.. Trener Sobol se godinama šlepao uz Gipsa, a sada se vidi koliko on zna, odnosno ne zna.. Gips zna, ostali se šminkaju..

DU
Deleted user
06:54 01.01.2011.

Ana Jelušić, super ti je želja... Želim i ja da mi netko da milion eura.

MA
maklin
09:10 01.01.2011.

Ništa od toga, kad slušam skijašice samo klimaju ramenima... njima to izgleda kao neka igra... druge skijašice puno više kvalitetno treniraju i shvaćaju skijanje kao posao za stare dane. Našima više skijanje služi kao neki odmor i zabava po svijetu, a mi to sve plaćamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije