Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNA VIJEST

Ademi ovo nije mogao uzeti slučajno! Pozitivan na anabolički steorid stanozolol?!

Arijan Ademi i Marcelo Brozović
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
21.11.2015.
u 18:25

Arijan Ademi bio je dva puta pozitivan (A i B uzorci) na stanozolol, određenu i nedopuštenu vrstu anaboličkih steroida.

Arijan Ademi je saznao šokantnu vijest, Disciplinska komisija Uefe kaznila ga je sa četverogodišnjom zabranom igranja nogometa. Maksimirske odaje posljednjih dana trese velika nervoza, na slučaj Ćorić i pritvor Zdravka Mamića, nadovezao se i slučaj Ademi. Problema kao u priči, a modri za samo tri dana trebaju "preživjeti" gostovanje kod Arsenala.

Arijan Ademi bio je dva puta pozitivan (A i B uzorci) na stanozolol, određenu i nedopuštenu vrstu anaboličkih steroida, piše Goal.com. A stanozolol mnogi još vole zvati - "kraljem dopinga". A na te su nedozvoljene supstance u današnjem svijetu sporta vrlo rigorozni, na njih više nitko nema milosti.

Stanozolol je prvi "izmislio" poznati atletičar Ben Johnson kojem je zbog korištenja te nedozvoljene suspstance oduzeta zlatna medalja na 100 metara s Olimpijskih igara u Seoulu 1988. godine. No, ovakvih primjera ima i u novijoj povijesti, proteklih su dani u tim problemima otkriveni i bugarski dizači utega. Kojima je odmah po hitnom postupku zabranjen nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru sljedeće godine.

U Dinamu i dalje vjeruju kako je došlo do neke ozbiljne pogreške, pa tvrde kako je ova kazna - neprihvatljiva. Odvjetnici Dinama i Arijana Ademija idućih će dana uložiti žalbu, a u Maksimiru su spremni ići i do najviših institucija kako bi obranili svog dokapetana...

>> Više čitajte na Goal.com

>> Drakonska kazna: Ademiju četiri godine suspenzije!

>> Arijan Ademi najstrože je kažnjeni nogometaš u povijesti!

Komentara 53

Avatar jocker-3
jocker-3
19:58 21.11.2015.

Otvara se nova slastičarnica....Ademi je šef...

SA
sampras
18:31 21.11.2015.

nazobao se preparata a sad tako oraspoložen može potražiti drugi posao.

DU
Deleted user
20:29 21.11.2015.

Nevin kao i Mamić. U Dinamu svi nevini!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije