Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA UEFE

Drakonska kazna: Ademiju četiri godine suspenzije!

15.08.2015., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 06. kolo, GNK Dinamo - RNK Split. Arijan Ademi.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
20.11.2015.
u 19:21

- Teško mi je uopće riječima opisati kako se sada osjećam. Nisam kriv, znam da nisam ništa krivo napravio, a dobio sam ovakvu drastičnu kaznu. Užasno se osjećam... – rekao je Arijan Ademi.

Uefina disciplinska komisija donijela je najgoru moguću odluku i suspendirala igrača Dinama Arijana Ademija na čak četiri godine. Šokantne vijesti stigle su iz Švicarske gdje je nakon nekoliko odgoda i na koncu i saslušanja igrača Uefa donijela odluku.

- Teško mi je uopće riječima opisati kako se sada osjećam. Nisam kriv, znam da nisam ništa krivo napravio, a dobio sam ovakvu drastičnu kaznu. Užasno se osjećam... Želio bih zahvaliti svima koji me zovu ovih dana i šalju poruke, ali stvarno mi je teško pričati pa ih molim za razumijevanje – rekao je Arijan Ademi, prenosi stranica Dinama.

Podsjetimo, Ademijem nalaz nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala je bio pozitivan na nedozvoljena sredstva, a isto je bilo i s B uzorkom.

>> Wenger sve češće govori o dopingu, on bi da se kazne i Ademi i Dinamo!

Ključne riječi

Komentara 52

KA
kažemja
19:47 20.11.2015.

Sve je to kriva srbočetničkojugokomunističkaudbaška mafija!

MO
mozdaznam
19:31 20.11.2015.

SAD će prodavati sljadoljed

KI
kiklop5
19:29 20.11.2015.

Tako i treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije