Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gost Mate Rimac

Zoran Šprajc skoro je zakasnio sinoć u emisiju i objasnio: Nadrealnu scenu od milijun dolara fotkao je Rimac

Foto: Screenshot
1/8
07.07.2021.
u 09:59

Razlog gostovanja Mate Rimca kod Šprajca je, kako već svi dobro znaju, posao života koji je nedavno sklopio.

Mate Rimac jučer je bio gost u RTL Direktu kod Zorana Šprajca, a sinoć se dogodila neobična situacija i Šprajc je skoro zakasnio u vlastitu emisiju, a objasnio je i što se to sinoć dogodilo da je zadihan stigao u studio.

"Prvi put da sam umalo zakasnio u emisiju. Deset minuta prije početka @materimac mi je, dok smo se fotkali u hodniku, onak' usput rekao da je na intervju došao s Neverom. Naravno da sam morao izjuriti van, takav superbolid na parkingu u Krapinskoj i to još origigi hrvatski superbolid ne propušta se vidjeti, opipati, pomaziti. Da nisam oženjen, oženio bih se za njega koliko je to čudo dobro i lijepo napravljeno. U zadnji trenutak uspio sam se odvojiti od Nevere i utrčati u studio, uspuhan i znojan, ali tako je to kad #wecreateemotions 😊 Ovu nadrealnu scenu od milijun dolara fotkao je Mate jer kad čovjek u mraku zna praviti ovakve automobile, onda zna i u mraku fotkat. I fakat :) #rimacnevera @rimac_automobili #bugatti #senzacija #hipercar #emotions #automobilis #rtldirekt", napisao je Šprajc i objavio fotografiju na kojoj pozira pokraj Nevere.

Foto: Instagram

Razlog gostovanja Mate Rimca kod Šprajca jest, kako to već svi dobro znaju, posao života koji je nedavno sklopio. Podsjetimo, njegova kompanija postala je većinski vlasnik Bugattija, a kompanija Rimac Automobili postaje Rimac Grupa, podijeljena na dvije kompanije – Bugatti Rimac i Rimac Technology.

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: Ista je!

Ključne riječi

Komentara 9

ST
strahimir
08:25 08.07.2021.

Bagra kao što je šprajc slika su napih medija

DR
Drenova42
17:51 07.07.2021.

Nažalost.izgleda da je 'RTL-u to.sve što ima" Ostalo je samo blato

DU
Deleted user
14:14 07.07.2021.

Sjećam se takve popularnosti, Todorića, pa Lovrić Mercel, pa Kovačevića iz Slovenske, pa Maminja. Nisi mogao otvoriti portal. a da netko od njih nije virio iz njega. Pametni rade i šute, a djeca se slikaju jer im treba pažnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije