Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budući roditelji

Kakva sreća! Kramarić i supruga Mia čekaju prvo dijete, objavio preslatku fotku s njezinim trudničkim trbuhom

Foto: Instagram
1/8
07.07.2021.
u 08:45

Njegova Mia diplomirala je na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu te stekla titulu doktorice veterinarske medicine, nakon čega se odmah uputila za Andrejem u Njemačku jer on igra za njemački Hoffenheim.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić (30) ne može biti sretniji! S pratiteljima je na Instagramu podijelio najradosniju vijest: njegova supruga Mia čeka njihovo prvo dijete.

Kramarić je podijelio fotografiju na kojoj sretni par pozira na terasi, a on joj je nježno obgrlio trudnički trbuščić. U opisu fotografije stavio je samo emotikon srca. 

Foto: Instagram

Brojni su pratitelji u komentarima krenuli pisati čestitke paru. 

Podsjetimo, za ljubav između našeg nogometnog reprezentativca i njegove djevojke Mije Ćurković javnost je saznala nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, a izvori bliski paru otkrili su kako se ljubav dogodila godinu dana ranije.

- Sretan sam i zadovoljan, zasad sve odlično funkcionira. Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - rekao je Andrej jednom prilikom medijima.

Njegova Mia diplomirala je na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu te stekla titulu doktorice veterinarske medicine, nakon čega se odmah uputila za Andrejem u Njemačku jer on igra za njemački Hoffenheim. 

VIDEO>> Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: "Ista je!"

 

Ključne riječi

Komentara 1

DR
Drenova42
17:54 07.07.2021.

Kad je bila ta oplodnja.gdje i koliko je sve to trajalo Ne volim površine vijesti odnosno.ima li kakva fotografija samog cina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije