Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA VODITELJICA

Ivana Paradžiković oduševila pratitelje fotografijom u badiću: 'Nije preša'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
07.07.2021.
u 08:00

Fotografija je u kratkom roku dobila više od dvije tisuće lajkova i mnogo komentara pratitelja koji su izrekli komplimente za Ivanin izgled.

Nakon što je otišla s Nove TV, bivša voditeljica i urednica "Provjerenog" Ivana Paradžiković našla je više vremena za sebe pa je na društvenim mrežama pokazala kako uživa na plaži. Ivana je tako objavila fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu. 

"Nije preša", napisala je u opisu fotografije, na što joj je jedna pratiteljica odgovorila: "Neka, vrag odnio prišu, pomalo."

Fotografija je u kratkom roku dobila više od dvije tisuće lajkova i mnogo komentara pratitelja koji su izrekli komplimente za Ivanin izgled.

Foto: Instagram

Posjetimo, Ivana je nedavno diplomirala Odnose s javnošću na Sveučilištu Sjever u Koprivnici. Svoj radni staž na Novoj TV Ivana Paradžiković počela je 2003. godine i od 2009. godine vodila je, a nešto kasnije i uređivala emisiju "Provjereno". Tijekom pandemije koronavirusa redakcija je samo jednom cijela završila u samoizolaciji i emisiju su uspjeli odraditi od kuće. Bilo je to u listopadu prošle godine kada je Ivana na Facebooku objasnila što se događa, ali ovaj put, kad se nije pojavila na ekranu, nije stiglo nikakvo objašnjenje. Nakon toga potpisala je raskid ugovora, a to nam je potvrdio njen odvjetnik Saša Pavličić Bekić. 

– Mogu vam potvrditi da smo upravo raskinuli ugovor s Novom TV na obostrano zadovoljstvo – kratko nam je kazao Pavličić Bekić. Ostatak ekipe iz emisije javio se na službenom Facebook profilu Provjerenog. "Dragi naši gledatelji, ni jedna promjena nije laka, pa tako ni rastanak od dugogodišnjih kolega ili lica koja ste navikli gledati četvrtkom. 

Kako je Ivana sama rekla, za nju je došlo vrijeme  promjene i novih  profesionalnih  izazova. A redakciju Provjerenog čekaju još tisuće  priča koje moraju biti ispričane. Ekipa je ista – ostajemo na vašoj strani, u borbi za istinu i pravdu. Kao i posljednjih 14 godina“, napisali su.

No, potvrda da Paradžiković više neće voditi Provjereno nije baš dobro sjela gledateljima emisije koji su brzo svoje nezadovoljstvo, ali i bijes odlučili podijeliti u komentarima ispod objave.

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Svračak
Svračak
09:55 07.07.2021.

Kada ne ide kako bi baš trebalo malo golišavosti pomaže.

DU
Deleted user
09:55 07.07.2021.

Pa dokle više o toj Paradžikovićki

BA
Barun
10:46 07.07.2021.

Priša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije