Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosni voditelj

Zoran Šprajc podijelio rijetku fotografiju s mlađim sinom, a za to je imao poseban razlog

Foto: Instagram
1/9
29.06.2022.
u 14:49

Osim Darjana, Šprajc je u braku sa suprugom Lidijom dobio i sina Mirona te kći Franku.

Jedan od najpopularnijih televizijskih voditelja Zoran Šprajc, osim što gledatelje zabavlja u novoj emisiji 'Stanje nacije', to čini i različitim crticama iz svog života na društvenim mrežama. Ovoga puta s pratiteljima je podijelio rijetku fotografiju sa svojim mlađim sinom Darjanom.

"Maturanti", napisao je voditelj u opisu objavljene fotografije, a u hashtagovima otkrio da je fotka nastala na maturalnoj večeri njegovog sina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Osim Darjana, Šprajc je u braku sa suprugom Lidijom dobio i sina Mirona te kći Franku. I supruga Lidija je objavila fotografiju s maturalne večeri sina i pokazala kako pleše s njim.

Inače, Zoran i Lidija upoznali su se kad je on 90-ih radio na HRT-u kao novinar dok je Lidija bila lektorica, a vjenčali su se u kolovozu 1998. Voditelj i urednik nikada nije previše pričao o svom privatnom životu, kao ni o odrastanju i roditeljima. No, tu i tamo na društvenim mrežama pokaže koji detalj iz prošlosti. Svojedobno je tako otkrio da je zadnje tri godine osnovne škole pohađao u Rijeci u školi Rudolf Tomšić, sada Škurinje. Tako je nedavno s pratiteljima pokazao kako je otišao do svog rodnog grada, Slavonskog Broda, radi proslave godišnjice mature.

VIDEO>>Chris Martin iz Coldplayja u pubu iznenadio zaljubljeni par: Odsvirao i otpjevao svoj klasik!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije