Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Žiri se posvađao oko nastupa natjecateljice, a društvene mreže gore zbog komentara na situaciju: Ne možeš vjerovati

Foto: Nova TV
1/7
11.10.2021.
u 11:16

Naime, Maja Šuput i Martina Tomčić dale su joj X jer im se nije svidjelo kako je na pozornici u tajicama s lubenicama vježbala jogu. No, Janko Popović Volarić i Davor Bilman nisu bili tako oštri.

Nastup Marine s Visa posvađao je članove žirija. Naime, Maja Šuput i Martina Tomčić dale su joj X jer im se nije svidjelo kako je na pozornici u tajicama s lubenicama vježbala jogu. No, Janko Popović Volarić i Davor Bilman nisu bili tako oštri.  

"Ja bih započeo s rečenicom koju moja kolegica često voli reći, treba o nečemu nešto znati da biste to mogli razumjeti, a očito po njihovim komentarima ne razumiju i ne rade jogu, ali u redu. Meni je fascinantno koliko ste vi zapravo izveli pravilnih i dobrih pozicija iz joge. U principu mi se i jednim dijelom sviđa kako ste to spojili s plesom", prokomentirao je Davor Marinin nastup, a Maja i Martina su ga gledale u čudu. 

Nakon Davora nastup je komentirala Martina.

"Ja ću samo nadodati da neke stvari jednostavno, iz poštovanja prema drugim ljudima, trebaju ostati unutar vlastita četiri zida. Može to biti i unutar vlastite livade ili plaže, ali nekim stvarima jednostavno nije mjesto na televiziji, iz tog razloga X", kazala je, a natjecateljica ju je pitala je li to znači da je previše seksi za televiziju. 

"Ja imam poruku, ja sam pristojno obučena, u redu je biti seksi i u redu je biti i mama, i mislim da je to dio ljudske prirode i meni je to super bez obzira na to što ste vi sad rekli", dodala je Marina. 

Nakon emisije nije nedostajalo ni komentara gledatelja na njen nastup. 

"Realno žena nema talent, došla se rastegnuti malo i otplesati, nije tako strašno da nije za TV, žena je pristojno došla malo plesati. Bilo je puno gorih, tako da je to pretjerana reakcija", jedan je od komentara.

Foto: Facebook Leo Nicolier

"O Bože, zašto ja nemam mrvicu samopouzdanja kao ova žena. Ne možeš vjerovati što gledaš", napisala je druga gledateljica. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Namjerno su je ostavili tu da se mogu s njom sprdati! Žalosno! Kao i sa onim jadnikom iz prošle emisije! Kako su ljudi pokvareni!" zaključila je treća. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i ''pogledu u njezin dekolte''

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Niko
Niko
16:49 11.10.2021.

Koje licemjerje......Znaci kad Maja slini i isparava na polugolog ukrajinca na sipki, onda je to cool....Nema "me-too" pokreta da ocjeni njenu izjavu "joooj, kako dobro tijelo imas"... Samo zamislite da je neki muskarac tako javno komentirao neku zensku osobu.....

BA
banini
12:09 11.10.2021.

Dali se meni sviđa kako je npr odjevena i kako izgleda ili Martina ili Maja. Sigurno ne ! Neki dan sam vidio podbuhlog zombija s ovčjim runom od frizure iz koje izrasta fazansko perje ! Negledljivo i neukusno, a nije prvi puta. I ona uzima sebi za pravo komentirati izgled nekog od natjecatelja.

KA
karlodrago
18:26 11.10.2021.

Ovaj Supertalent kvare Maja i Martina jer su odvratne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije