Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pervanov dnevnik

Željko Pervan: Prirodno smo lijepi, dovoljno nam je samo oprati zube

željko pervan
03.08.2013.
u 14:50

“Pervanov dnevnik” od ponedjeljka starta na RTL-u 2, a u 900 sekundi trajanja donosit će istinu bez kićenja. Mladen Horvat Pervanov kolega u Dnevniku je komentator Živojin Mirić, a Željko je Želimir Kučina

Poslije dvije godine “Pervanova dnevnika” na Drugom programu Hrvatskog radija, taj narodni dnevnik koji vode stand up komičari Željko Pervan i Mladen Horvat, pod pseudonimima Želimir Kučina i Živojin Mirić, a koji prikazuje istinu lišenu ukrašavanja, dobio je i svoju televizijsku minutažu. Premijera mu je u ponedjeljak u 23. 15 sati na RTL-u 2. Emitirat će se od ponedjeljka do četvrtka (ili do zabrane), trajat će 900 bitnih sekundi, a krilatica mu je, kako njegovi autori kažu “Samo je informiran narod uistinu informiran narod.”

Zahvaljujući mreži jataka i doušnika, Živojin i Želimir uspijevaju se infiltrirati u sve institucije države i tako pružiti narodu pravu sliku stanja u njoj, a i šire.

Posebnih fizičkih priprema za pojavljivanje pred kamerama ovi zabavni dečki nemaju.

– Ma znate ono, obrijemo se, operemo zube, malo počešljamo i to je to. Prirodno smo zgodni pa nema potrebe za pretjerivanjem – kaže Željko Pervan.

Što se, pak, tiče mentalnih priprema ili izvora inspiracije za emisiju, Pervan dodaje:

– Naše mentalne pripreme traju od rođenja pa do sada, a što se tiče inspiracije, kada čovjek živi u Hrvatskoj, ništa drugo mu ne treba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije