Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENI GLAZBENIK

Željko Bebek romantičnom porukom čestitao supruzi veliku obljetnicu

Željko i Ružica Bebek
Foto: Facebook
1/9
07.04.2022.
u 22:00

Sretna nam 20. godisnjica ljubavi. Hvala svima na divnim čestitkama i lijepim željama - napisao je Bebek na Facebooku pokraj zajedničkih fotografija

Legendarni glazbenik Željko Bebek (76) danas je proslavio 20. godišnjicu braka sa svojom trežom suprugom Ružicom (42). 

- Sretna nam 20. godisnjica ljubavi. Hvala svima na divnim čestitkama i lijepim željama - napisao je Bebek na Facebooku pokraj zajedničkih fotografija. 

Par se upoznao na jednom Bebekovom koncertu, kada mu je Ružica prišla i zatražila zajednilku fotografiju. Vjenčali su se u Dubrovniku, na vrhu Minčete. Bivši rocker i njegova mladenka najprije su se iz hotela Komodora u crvenom oldtimeru "fiatu balili", starome 66 godina, uputili prema Gradu te se potom provozali po Stradunu.  Zatim su u pratnji desetak najbližih prijatelja uspeli su se na tvrđavu Minčetu. Nakon vjenčanja iz staroga gradskog porta jedrenjakom su oplovili dubrovačke zidine, a potom se pir nastavio u poznatoj restauraciji Orhanu, smještenom u slikovitu ambijentu podno Lovrijenca.

- Shvatio sam da su nam se pogledi sreli i da smo, kako to vole reći, kliknuli istog trena. Mislim da sam tog trena donio odluku da ću sve učiniti da je osvojim, da je nagovorim da ostane sa mnom zauvijek - kazao je u jednom intervjuu Bebek i dodao kako sa svojom 34 godine mlađom suprugom slavi ne samo godišnjice braka, nego i godišnjice prvog poljupca i druge obljetnice. Ponosni su roditelji kćeri Katarine i sina Zvonimira koji je naslijedio tatine gene, pa svira u njegovom pratećem bendu. 

VIDEO: Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije