Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zanima li vas kako izgleda savršeno tijelo Jennifer Lopez na velikom platnu?

Prevarantice s Wall Streeta
Foto: Promo
1/6
11.09.2019.
u 09:05

Prevarantice s Wall Streeta stižu u kina

Ne postoji bolja glumačka postava od glazbenih zvijezda Jennifer Lopez i Cardi B za priču o osveti striptizeta klijetima na Wall Streetu.

Inspirirano uzbudljivom i skandaloznom istinitom pričom, film „Prevarantice s Wall Streeta“ (Hustlers) prati ekipu zaposlenica striptiz kluba koje udružuju snage protiv svojih bezobzirnih klijenata. Radnja filma je inspirirana člankom iz New York Magazina koji je izašao 2016. godine.

Foto: Arena Hospitality Group

Početkom 2007. Destiny (Constance Wu) je mlada žena koja se bori sastaviti kraj s krajem. Uzdržava sebe i baku, ali to nije lako: menadžeri, DJ-i i barmeni očekuju svoj dio kolača - na ovaj ili onaj način.

Njezin se život zauvijek mijenja kada upoznaje Ramonu (Jennifer Lopez), najbolju plesačicu u klubu, koju klijenti vole i stvarno zna kako izludjeti muškarce plesom oko šipke.

Dvije se žene se odmah povezuju, a Ramona joj daje vrijedne savjete o različitim pozama i pokretima, plesu i zavođenju klijenata. U klubu s njima pleše i neodoljiva Diamond (Cardi B).Najvažnija lekcija koju Ramona svima ponavlja je da, kada ste dio pokvarenog sustava, morate varati ili ćete biti prevareni.

Plesačice krenu tako zarađivati iznad svojih najluđih snova, zarađujući više novca nego što mogu potrošiti – sve do ekonomskog kolapsa u rujnu 2008. kada je krah na američkoj burzi uzdrmao cijeli svijet.

Wall Street je tada uzeo svima i nikada za to nije pretrpio posljedice. Ramona, Destiny i te još dvije plesačice Mercedes (Keke Palmer) i mlada i nevina Annabelle (Lili Reinhart) - žele vratiti sve što su im nezasitni burzovni mešetari Wall Streeta oduzeli.

Foto: Arena Hospitality Group

Spremaju inventivni plan kako bi vratile svoje živote na pravi put. Ramona osmišljava poseban koktel s drogom koji ostavlja njihove klijente bespomoćne pred ženskim čarima.Nitko zapravo ne nastrada; to je jednostavno kao pljačka banke, u kojoj im muškarci predaju ključeve sefa, reći će one. Četvorka tada stvara vezu čvršću od bilo koje obitelji - sve dok stvari izmaknu kontroli. Naime, drogirale su većinom oženjene muškarce, kojima bi kasnije "skinuli" novac sa kreditne kartice.

Na zadovoljstvo obožavatelja, J. Lo se dokazala se kao egzotična plesačica Ramona koja je bila glavna u bandi bivših striptizeta koja je opljačkala bogate klijente. Jennifer s razlogom važi za jednu od najzgodnijih glumica svijeta a mjesecima se pisalo o njezinim strogim režimima prehrane i tjelovježbe upravo za ovu ulogu. Da bi se došlo do takvog izgleda potrebni su sati i sati provedeni u teretani. 

Uz Lopez, jednu od glavnih uloga ima i Cardi B koja je prije nego što je postala megapopularna kao hip hop zvijezda, radila upravo kao striptizeta u New Yorku.

Prevarantice s Wall Streeta“ u kino distribuciju kreće 12. rujna, a sudeći po scenama iz najave - bit će to vatreni početak jeseni u kinima. 

U CineStaru su uoči otvaranja filma organizirali i summer CineLady Specijal, u četvrtak 12. rujna u 20 sati u CineStaru Novi Zagreb, 4DX Mall of Split, Rijeka i Osijek.
 

Svoju kinoulaznicu možete nabaviti već danas na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na bit.ly/CINELADY_HR.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije