Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUB BOOGALOO

Zajednički koncert Tamare Obrovac i Ramba Amadeusa

RAMBO AMADEUS
arhivska fotografija
21.09.2009.
u 09:34

U zagrebačkom klubu Boogaloo 3. listopada održat će se zajednički koncert dva velika glazbena imena - Ramba Amadeusa i Tamare Obrovac.

U zagrebačkom klubu Boogaloo 3. listopada održat će se zajednički koncert dva velika glazbena imena - Ramba Amadeusa i Tamare Obrovac. Kako najavljuju organizatori, ljubitelji ovo dvoje glazbenika imat će prilike čuti kompletan koncert oba izvođača sa svojim proširenim bendovima i moći uživati u više od tri sata odlične svirke.

Kako doznajemo, Tamara Obrovac uglavnom će izvoditi pjesme sa svojega posljednjeg albuma "Neću više jazz kantati" na kojem se odmakla od svoga uobičajenog etno-jazz izričaja te se više priklonila etno-jazz-soul-funku.

Svi zainteresirani mogu kupiti ulaznice po cijeni od 90 kuna u pretprodaji ili za 110 kuna na ulazu. Organizatori najavljuju da će se ekskluzivno za prvih 100 kupaca ulaznice prodavati i po cijeni od 80 kuna i to u novootvorenom zagrebačkom Aquarius Music Shopu u Maksimirskoj 16.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije