Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužila ga posvojena kći

W. Allen: Optužbe o seksualnom zlostavljanju neistinite su i sramotne

woody allen
Foto: alberto terenghi/Milestone Media/PIXSELL
1/9
03.02.2014.
u 10:57

Optužbe da je prije dvadeset godina seksualno zlostavljao svoju tada sedmogodišnju kćer Dylan Farrow redatelj Woody Allen smatra neistinitima i sramotnima

Optužbe da je prije dvadeset godina seksualno zlostavljao svoju tada sedmogodišnju kćer Dylan Farrow redatelj Woody Allen smatra neistinitima i sramotnima.

– Gospodin Allen pročitao je članak i smatra ga neistinitim i sramotnim. Ubrzo će se i sam obratiti javnosti – rekao je glasnogovornik poznatog redatelja.

Dylan Farrow prošlog je tjedna objavila članak u kojem detaljno opisuje čin zlostavljanja te proziva hollywoodske glumce s kojima je Allen surađivao pitavši ih što bi učinili da je riječ o njihovoj djeci.

– To što se izvukao s tim što mi je učinio progonilo me čitav život – napisala je Dylan.

Vlasti su te 1993. godine odlučile da se Allenu neće suditi jer je Dylan Farrow "prekrhka" kako bi svjedočila, iako su utvrdili "vjerojatnu sumnju" da je djelo počinjeno.

Tim medicinskih istraživača u Yale-New Haven bolnici tada je utvrdio da nije bilo seksualnog zlostavljanja, a rekli su kako Dylan ima "poteškoća da odvoji fantaziju od realnosti". No, sudac za skrbništvo na sudu na Manhattanu rekao je da je odnos Dylan i Allena bio "odvratno neprimjeren" te mu je uskratio pravo posjeta.

>>“Woody Allen napastovao me na tavanu kad mi je bilo sedam godina”

Dylan Farrow u svom je pismu, između ostalih, prozvala i glumce Kate Blanchet i Aleca Baldwina, koji glume u posljednjem Allenovu filmu "Jasmine French".

– To je očito dugotrajna i bolna situacija za obitelj i nadam se da će pronaći neko rješenje i mir – komentirala je Blanchett čitav slučaj.

No, Baldwin nije bio tako pomirljiv. U svom poznatom agresivnom stilu, na Twitteru se obrušio na sve koji su mu upućivali pitanje o Woodyju Allenu.

U krivu si ako misliš da u ovom ima mjesta za mene, za bilo kojeg autsajdera, u ovoj obiteljskoj situaciji – odgovorio je Allen na jedno od pitanja.

Komentara 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
13:23 03.02.2014.

čovjek je bolestan.Ništa nije normalno u njegovom životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije