Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUSTILI SE STRASTIMA

Vrući kadrovi sa seta: Žestoki seks Jovane i Gorana u popularnoj seriji

Senke nad Balkanom
Foto: Screenshot
1/4
18.11.2019.
u 18:52

Jovana i Goran upoznali su se u prvoj sezoni ove serije u kojoj Bogdan igra sovjetskog obavještajca Mustafu Golubića, a Jovana doktoricu Bojanu Antić koja je u vezi s inspektorom Pletikosićem (Andrija Kuzmanović). U drugoj sezoni forenzičarka Antić postaje špijunka Kominterne, a Golubić njen šef i ljubavnik.

U susjednoj Srbiji počelo je emitiranje druge sezone serije "Senke nad Balkanom" u kojoj glumi i nekoliko hrvatskih glumaca. Jednu od glavnih uloga igra Goran Bogdan, koji će u večerašnjoj drugoj epizodi imati vruće vatrene scene sa svojom djevojkom Jovanom Stoiljković, piše Blic. 

Podsjetimo, Jovana i Goran upoznali su se u prvoj sezoni ove serije u kojoj Bogdan igra sovjetskog obavještajca Mustafu Golubića, a Jovana doktoricu Bojanu Antić koja je u vezi s inspektorom Pletikosićem (Andrija Kuzmanović). U drugoj sezoni forenzičarka Antić postaje špijunka Kominterne, a Golubić njen šef i ljubavnik. 

Foto: Crvena zvezda.com / Youtube screenshot

Inače, Bogdan i Stoiljković nisu dosad javno potvrdili svoju vezu, a mediji u Srbiji su prije nekoliko mjeseci pisali i kako već žive skupa, te da su se zaručili. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije