Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - kuhaj!

Vjeko: Postalo nam je normalno dobiti ocjenu osam, devet, a i deset

Foto: RTL
1/6
02.05.2018.
u 22:20

Žiri se složio da je tanjur obitelji Letica bolji od onog Roberta i Ivana, čiji je tanjur ipak izgledao ljepše i oku ugodnije.

Unatoč visokim ocjenama za Matine recepte, tim „Peškafond“ nije uspio pobijediti suparnike u timu „Ribice“.

Šefice „Ribica“, Andrea i Barbara, svojom su verzijom lososa na pari pobijedile Loretu i Ivanu, i to za pet bodova. Nakon kušanja oba jela, Mateja Domitrović Sabo, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček utvrdili su da su Splićanke svoj losos, holandez umak i ciklu odradile bolje nego Zadranke te ih nagradio s visokih 26 bodova.

Po dvije devetke i osmicu dobili su i šefovi tima „Peškafond“, i to za štrudlu od grdobine i škampa, kremu od špinata te pire od čičoke sa špekom. Žiri se složio da je tanjur obitelji Letica bolji od onog Roberta i Ivana, čiji je tanjur ipak izgledao ljepše i oku ugodnije. No, Davorkine ruke su ljepše začinile jelo, pa su tako okusi nadvladali vizualni dojam suparničkog tanjura.

„Bome, stvarno se to počelo nizati… Postalo nam je normalno dobiti osam, devet, a i deset! Samo, daj Bože da sad to tako non-stop ostane! I bit će ludilo!“, kaže Vjeko dok u timu skandiraju njegovo ime.

Nikolina i Otto su također uspjeli prikupiti bodove za tim „Peškafond“, i to nakon dva dana neuspješnog kuhanja. Doduše, žiri se nije mogao odlučiti čija je potrbušina uz miso umak, pečeni karfiol i krumpire ukusnija, pa su tako Nikolina i Otto podijelili bodove sa svojim velikim konkurentima, Josipom i Miroslavom.

Pred šefovima je najteža odluka – koji par poslati u kuhoboj? Što su odlučili Davorka i Vjeko te Andrea i Barbara, gledatelji će doznati u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u četvrtak, 3. svibnja u 21:10 na RTL-u!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije