Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultni film

Sjećate li se fatalne profesorice u 'Varljivom letu', evo kako izgleda u 54. godini

Foto: Youtube Screenshot
1/6
02.05.2018.
u 17:03

Andrijana Videnović zadnjih dvadeset godina ne glumi jer se posvetila radu na fakultetu.

Andrijana Videnović zasigurno je jedna od najljepših glumica 80-ih, a ovu glumačku zvijezdu iz bivše Jugoslavije pamtimo kao zvijezdu kultnog filma "Varljivo leto '68" u kojem je glumila fatalnu profesoricu sociologije Nevenu Moreno.

Glumica i u 54. godini privlači muške poglede, a glumom se ne bavi aktivno zadnjih 20 godina i sada radi na Fakultetu dramskih umjetnosti.  

– Nikada nisam bila besposlena, a zadnjih 20 godina posvetila sam se radu na fakultetu, ali dobru glumačku ponudu nikad ne bih odbila – rekla  je u jednom intervju za Pulsonline. Priznaje da joj muškarci i dalje rado udijele kompliment, ali mrzi kad joj kažu da predivno izgleda za svoje godine.

Foto: Blic screenshot

Prisjetila se i kako je na snimanju "Varljivog leta" plakala. 
– Plakala sam jer se ustrajalo na tome da trčim gola u rijeku, ali snimatelj mi je tada rekao da se on ne bi nikada oblačio da izgleda poput mene – rekla je glumica.

Komentara 47

Avatar rubinet
rubinet
18:21 02.05.2018.

Zar opet pranje mozga istočnim šamponom?

DO
DonQuijote
17:38 02.05.2018.

Kakvo varljivo leto? Večernjakovce malo lovi nostalgija za otađbinom? Obljetnica Bljeska vas potiće na to? Neka, neka

Avatar Ashley
Ashley
17:38 02.05.2018.

Srpski filmovi su "kultni" samo za novinare VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije