Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije očekivala

VIDEO Snimka srpske voditeljice mnoge je zgrozila, ali ona je ostala potpuno mirna

Foto: Screenshot
1/5
12.08.2020.
u 10:30

I dok bi mnoge ta situacija zgrozila, neke je ova voditeljica i oduševila jer je ostala potpuno smirena i nije reagirala na kukca koja je šetao po njezinu vratu

Društvenim mrežama počela se širiti snimka srpske voditeljice koja je neke oduševila, a neke pak zgrozila.

Naime, voditeljica srpske televizije Prva TV, Roksanda Babić doživjela je pravu noćnu moru prilikom predstavljanja jednog televizijskog priloga. Dok ga je Roksanda najavljivala, po majici i točno ispod vrata šetao joj je golemi kukac. 

I dok bi mnoge ta situacija zgrozila, neke je ova voditeljica i oduševila jer je ostala potpuno smirena i nije reagirala na životinju pod vratom.

Upravo zbog toga neki tvrde da voditeljica nije ni znala što se događa, dok neki pak navode kako je žena samo profesionalka. 

Ključne riječi

Komentara 15

CR
croban1111
09:17 13.08.2020.

Dajte najte više s tim srbskim dogodovštinama.

SI
silvano
16:23 12.08.2020.

to golemi kuac?

CL
cleanmaster
09:21 13.08.2020.

od silne plastike i botoksa nije ni osjetila ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije