Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon uspjela

Bolesna glumica progovorila o oporavku nakon kemoterapije: 'Bilo me sram zbog drugih što nisam uspjela'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
12.08.2020.
u 08:00

Selma je također podijelila kako se nada da će se jednog dana moći ponovno vratiti natjecanjima, te da konačno ima neke nade.

Glumica Selma Blair već neko vrijeme obavještava svoje obožavatelje o tijeku terapije za multiplu sklerozu, koja joj je dijagnosticirana u kolovozu 2018. godine. Posljednje je otkila kako trenutno ne osjeća svoju lijevu nogu ni kukove.

1/2

 

Glumica s pratiteljima dijeli sve, od liječenja, uključujući kemoterapiju, do simptoma i kako je sve to utjecalo na njezina sina Arthura. Glumica se nikada nije libila podijeliti sve dane, i one dobre, ali i loše. Tijekom vikenda Selma je pratiteljima pokazala tračak nade.

 Na Instagramu je objavila dvije slike sa svojim konjem.

"Vratila sam se na svog konja. To je ono što mi najviše nedostaje s trenutnim sposobnostima ili invaliditetu. Ali danas smo sve uspjeli na nekoliko minuta i nisam se mogla prestati smijati", napisala je u svom opisu.

Foto: Instagram screenshot

Iako je rekla da ne osjeća lijevu nogu i da su joj kukovi 'zamrznuti', ipak je uspjela napraviti ono što najviše voli. A progovorila je i o tome kako se trudila ne kritizirati sebe oko toga koliko dugo joj je trebalo da ovo uspije.

"Išli smo polako. Nisam se previše kritizirala. Ja sam u kaosu s MS (multipla sklerozom). Rečeno mi je da ću godinu dana nakon prve dijagnoze skakati s konjem. Vjerovala sam i bilo me je sram zbog drugih što nisam uspjela. Uvijek ću imati MS, sad vidim. Uvijek. Ali naučit ću kako koristiti ovo tijelo, mozak i emocije", napisala je glumica.

Foto: Instagram screenshot

Selma je također podijelila kako se nada da će se jednog dana moći ponovno vratiti natjecanjima, te da konačno ima neke nade.

Njezini prijatelji, ali i obožavatelji, u komentarima su imali samo riječi podrške i hvale za slavnu glumicu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije