Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Veljača presretna s novim dečkom u centru Zagreba: 'Ova jesen je najljepša'

Foto: Instagram
1/8
05.11.2020.
u 08:19

Zaljubljeni Jelena i Vito su se družili u parku na klupici u centru Zagreba i uživali u bojama jeseni. Veljača je kratko uz fotku napisala: "Ova jesen je najljepša".

Producentica, spisateljica i glumica Jelena Veljača na društvenim mrežama je podijelila novu fotku s dečkom Vitom Turšićem, bivšim savjetnikom Kolinde Grabar-Kitarović i Ive Josipovića.

Zaljubljeni Jelena i Vito su se družili u parku na klupici u centru Zagreba i uživali u bojama jeseni. Veljača je kratko uz fotku napisala: "Ova jesen je najljepša"

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Vezu su potvrdili u rujnu ove godine kada su ih fotografi uhvatili kako se ljube na terasi kafića u glavnom gradu Hrvatske. 
Prije nekoliko tjedana zajedno su pozirali u zagrebačkom HNK, a uz sliku koju je Jelena objavila izdvojila je citat: "Život je predivan, čak i s maskom." U nizu komentara koji su se ispod toga zaredali pristigle su mnoge lijepe čestitke novopečenom paru, a jedna Jelenina pratiteljica poručila joj je kako se na fotografiji vidi samo njezin dekolte."To je posljedica pet kilograma koje sam dobila od sreće i ljubavi", napisala joj je Veljača i dobila veliku podršku.

Inače, Turšić je u mladosti glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom. Vrlo popularni bili su skečevi ''Ljudi u Črnom''. Osim toga, bio je i direktor tvrtke Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM. Ljubavni život Jelene Veljače često dobiva pozornost u medijima. Ona je još u ožujku ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom i unatoč tome s kćeri je neko vrijeme nakon potresa živjela kod tada već bivšeg dečka te kod prijateljice Ive Radić. Također, glumica je nedavno predstavila svoju prvu slikovnicu “Čučkolina”, koju je radila u suradnji s dizajnericom Anom Tevšić Nauković.

Za Slobodnu Dalmaciju Veljača je priznala kako bi ponovno uplovila u bračnu luku. 

Udala bih se i treći put, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala dvostruko vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek. Mislim da bi treći brak djelovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice – kazala je Veljača.

 

 

Komentara 13

Avatar Nilski konj
Nilski konj
09:22 05.11.2020.

Kakav Trump, kakav Biden, kakav terorizam u Austriji, corona 0...... ovo je vijest

JP
josip.pivar11
09:37 05.11.2020.

A je li bude izdržala do veljače, ove prve...?

MI
mismokanibali
08:48 05.11.2020.

Vampiri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije