Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj ljubavi

Vanessa Radman razvodi se od supruga Tima Pannea

vanessa radman
Nova TV
18.10.2013.
u 09:55

Zvijezda serije Zora dubrovačka s njemačkim scenografom bila je u braku devet godina, a sada se iz Kölna doselila u Zagreb

Nakon devet godina braka glumica Vanessa Radman, trenutačno nam poznata kao Maris iz serije “Zora dubrovačka”, razvodi se od njemačkog scenografa Tima Pannea s kojim je živjela u Kölnu, piše Gloria. Razlog rastave nije otkrila, a na reviju Perwoll fashion.hr-a došla je poslije 12 sati snimanja i na pitanje o suprugu nasmijano odgovorila:

– To ćemo zaobići. Važnije je da uživam ovdje u Zagrebu, da sam se malo dalje od Britanca uselila u novi stan koji upravo uređujem. U procesu sam njegova energetskog čišćenja i uživam u poslu. Ujedno, ispričavam se dubrovačkoj publici ako im moj dubrovački ne zvoni fino u uhu. Trudim se, ali nemamo osobe koje s nama vježbaju jezik pa se oslanjam na emociju.

>>Sapunica o dvoje zaljubljenih u ratom zahvaćenom Dubrovniku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije