Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probudilo je to njezin bunt

Vampirica Olja iz 'Večere za 5': Suprugova smrt stvorila mi je bol i frustracije

Foto: Instagram
1/5
29.09.2020.
u 08:00

Od ožujka ove godine Olja je odlučila biti vampirica i kroz svoju novu ulogu željela je ukazati kako živimo u društvu vampira, a odluku da će biti vampirica donijela je na svoj rođendan 11. ožujka.

Zanimljiva i neobična, ukratko bismo mogli opisati natjecateljicu Olju Einfalt koju ovaj tjedan gledamo u showu "Večera za 5 na selu". O njezinu nastupu u showu će se zasigurno dugo pričati jer ova umjetnica, dizajnerica i vlasnica brenda Skandal u RTL-ovoj emisiji će se pojaviti u pet različitih uloga i to prvi dan kao Japanka, drugi će biti Cajka, treći Vampirica, četvrti magistra farmacije dr. Olja, a peti dan bit će prava Olja, a na večeri će svojim gostima poslužiti i pravu krv. Od ožujka ove godine Olja je odlučila biti vampirica i kroz svoju novu ulogu željela je ukazati na to kako živimo u društvu vampira, a odluku da će biti vampirica donijela je na svoj rođendan 11. ožujka.

– Naime, okolina me je stalno sputavala i upućivala na moje godine i pojedine obrasce ponašanja koji idu ili ne idu u skladu s mojim godinama. Odlučila sam stati na kraj tome i postati vampirica. Ugrizao me vampir, rođena sam u 14. stoljeću i živjet ću vječno! To je poruka kako su godine samo broj i da se ne trebamo stavljati u okvire koje nam društvo nameće u određenim godinama. Osim toga, ta uloga ima i drugo značenje – mi smo društvo vampira! – tvrdi ova 37-godišnja Splićanka i kaže nam kako se toliko potrudila oko svojih uloga za "Večeru za 5 na selu" da joj je produkcija rekla da ima dojam da su došli na set španjolske sapunice koliko je truda uloženo u sve. – Osmislila sam cijelu scenografiju, styling, čak sam išla i na tečaj plesa jer na svojoj večeri ću zaplesati i vampirski ples – govori nam kreativna Olja koja je slikarica, ali je shvatila da je slikarstvo osamljeno i da se kroz slikarstvo osoba brzo zatvara u svoj svijet u kojem postoje samo slike koje crta i zato se počinje amaterski baviti glumom, a sve to dovodi je do performansa kojima se intenzivnije počinje baviti nakon smrti voljenog supruga. 

– Kad mi je suprug preminuo, bila sam u situaciji da sam se morala početi boriti sa svim svojim demonima. Nas dvoje dugo smo bili u braku i njegov odlazak meni i našoj kćeri stvorio je bol, traume i frustracije, ostala sam sama u našem zajedničkom poslu i tada mi se javila potreba za buntom i potreba za pravdom. Morala sam reagirati na sve što se događa, pa je tako moj performans u mesnici nastao zbog toga što, kada sam ostala bez supruga, mnogi naši najbliži prijatelji nisu mi se javili ni pružili ruku pomoći. Htjela sam kroz taj video pokazati kako je  bešćutnost društva svugdje prisutna i kako smo se spustili na životinjski nivo. Ušla sam u tu mesnicu gdje su visjeli komadi mesa i kroz taj video pokazujem kako između mene i tih komada nema nema nikakve razlike. Jedni prema drugima odnosimo se bešćutno i životinjski, a prema životinjama se odnosimo kao da nisu živa bića. Poruka je da se osvijestimo i željela sam upozoriti na neke stvari koje nam se događaju – objašnjava nam Olja. Dizajnerica je i nakita koji je popularan na američkom tržištu, a sve više ga traže i naše poznate osobe poput Andree Šušnjare koja ga je nedavno nosila u spotu za novu pjesmu. Svake godine njezin nakit se nalazi na sajmu “Burningman” u Nevadi i za taj sajam svake godine Olja osmisli novu kolekciju, a taj nakit polako se probija i na hrvatsko tržište. 

– To su malo odvažniji komadi nakita koji djeluju kao kostimi, ali imam i drukčiji nakit koji je isto odvažan, ali čini mi se da ga se naše djevojke boje nositi jer nije iz izloga Zare i boje se eksperimentirati. Žene se boje u Hrvatskoj pokazati svoj seksepil i to je šteta, trebaju tu barijeru otkloniti – poručuje svestrana Olja. 

Komentara 4

DU
Deleted user
08:36 29.09.2020.

Psihijatrija je previše prazna.....

Avatar marela
marela
09:14 29.09.2020.

Gospođa Olja ima 57 godina,a to je 63-e godiste.....

SP
spremni0
09:09 29.09.2020.

a jooooojj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije