Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila slavna pjevačica

Utapala je tugu u alkoholu i tabletama, a tek kod psihijatra otkrila traumu iz djetinjstva

Foto: PA/Pixsell
1/5
24.01.2020.
u 07:30

Jessica je progovorila o tome kako ju je u djetinjstvu zlostavljao obiteljski prijatelj. Isto tako je otkrila da se dugo borila s depresijom koju je liječila tabletama i alkoholom.

Pjevačica i dizajnerica Jessica Simpson nekoliko dana prije izlaska njezine autobiografije 'Open Book' otkrila je neke traume iz svog života.

Jessica je progovorila o tome kako ju je u djetinjstvu zlostavljao obiteljski prijatelj. Isto tako je otkrila da se dugo borila s depresijom koju je liječila tabletama i alkoholom. 

- Ubijala sam se alkoholom i tabletama - kazala je pjevačica koja je prestala piti 2017. Rekla je da joj je bilo lako odreći se alkohola, jer je zbog žestokog pića postajala praznai bezosjećajna. Jessica je priznala da joj je najteže bilo na terapiji gdje se prisjetila da ju je obiteljski prijatelj zlostavljao kada je imala samo šest godina. Roditeljima nije htjela priznati jer se osjećala krivom.

- Zlostavljanje je počelo kada sam imala šest godina. Dijelila sam krevet s kćeri obiteljskog prijatelja. Sve je počelo škakljanjem mojih leđa, a zatim bi se dogodile nešto što je bilo jako neugodno - rekla je Simpson. 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
08:40 24.01.2020.

Načelno se ne bi "štel mešat", ali skoro da nema glumice, starlete, manekenke i tome sličnih životno/profesionalnih opredijeljenja da nisu bile bar jednom silovane, zlostavljane, meta seksualnih predatora prije 20-30 godina itd. itd. I zanimljivo, ni jedna farmaceutkinja, liječnica, poduzetnica, odvjetnica, učiteljica se toliko ne žali na te i takve epizode i ne daje tako bombastične izjave danas. Ah, da - one su tada "štrebale"...

ZA
zagi101
11:36 24.01.2020.

najbolji izgovor za ovisnost trauma iz djetinjstava, dajte najte

DU
Deleted user
10:24 24.01.2020.

meni se čini da sam i ja bio zlostavljan u djetinjstvu.... kao malog, vodili su me piškiti.... ali, najviše sam volio da me stara baka vodi na pišanje.... njoj su ruke DRHTALE.. 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije