Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opušta se

Nakon što je izgubila 45 kg pjevačica otkrila kako izgleda bez šminke

Foto: Profimedia
1/7
08.10.2019.
u 12:20

Na društvenim mrežama je objavila fotografiju na kojoj grli svoju kćerkicu Birdie i na licu nema ni trunke šminke.

Pjevačica i poduzetnica Jessica Simpson ne želi se više pretjerano šminkati.

Nakon što je rodila izgubila je 45 kilograma, čime se pohvalila na Instagramu, a čini se da sve više uživa u mirnom obiteljskom životu, trenikama, pidžami i igri s djecom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Na društvenim mrežama je objavila fotografiju na kojoj grli svoju kćerkicu Birdie i na licu nema ni trunke šminke. Obiteljska sličnost se vidi, a to su primijetili i obožavatelji u komentarima. A neki su primijetili i da poduzetnica izgleda odlično za svoje godine. 

"Curo izgledaš kao da imaš 15 godina" samo je jedan od brojnih sličnih komentara.

Jessica se nedavno pohvalila gubitkom kilograma koji je oduševio mnoge. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Jako sam ponosna što se ponovno osjećam zadovoljno u svojoj koži. Čak i kada je izgledalo nemoguće, uvijek sam birala težak i naporan rad – napisala je Jessica uz fotografiju na svojem Instagramu na kojoj pozira u crnoj haljini koja je dodatno istaknula njezin struk. Svoju transformaciju Simpson je podijelila s 4,8 milijuna pratitelja. Fotografija je u samo pola dana prikupila više od 500.000 lajkova i više od 13 tisuća komentara.

Pogledajte koji su glumci zbog uloge ugrozili zdravlje:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije