Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK IZ NOĆNOG ŽIVOTA

Usred poziranja paparazzima 'napadnuta' reality zvijezda. Humorom se branila na društvenim mrežama

n
04.09.2016.
u 09:22

Na kraju je sve ispalo dobro te se ona na Twitteru šalila na svoj račun.

Dok se vraćala iz provoda u Londonu, starleta i reality zvijezda Holly Rickwood odlučila je malo pozirati pred paparazzima.

No, kako je bila zauzeta namještanjem pred objektivima fotoaparata, nije vidjela nepoznatog muškarca koji joj se približio i bacio joj brašno u lice.

Starleta nije bila toliko zabrinuta zbog napada koliko je brinula za dizajnersku torbu i njene Louboutin cipele. Na kraju je sve ispalo dobro te se ona na Twitteru šalila na svoj račun, javlja Metro.

>> Ava Karbatić gola i ogrnuta srpskom zastavom: Ne bi mi smetalo imati i srpski pasoš

Komentara 1

MR
mrki69tua
09:48 04.09.2016.

Sama sve izrežirala, sad je bez kune troška došla na sve naslovnice i tako upala u oko potencijalnim investitorima u elitnu prostituciju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije