Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što biste vi rekli na to?

Ida Prester priznala koje ju je neugodno pitanje petogodišnji sin upitao pa pokrenula raspravu

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/14
13.05.2022.
u 18:26

Rio je majku upitao zašto ona ima grudi, na što mu je ona odgovorila da ih ima kako bi mogla proizvoditi mlijeko koje bebe piju, baš kao što su to pili on i brat Roko.

Voditeljica i glazbenika Ida Prester svašta dijeli sa svojim pratiteljima pa je tako odlučila podijeliti i pomalo neugodno pitanje koje ju je upitao njezin petogodišnji sin Rio.

Naime, Rio je majku upitao zašto ona ima grudi, na što mu je ona odgovorila da ih ima kako bi mogla proizvoditi mlijeko koje bebe piju, baš kao što su to pili on i brat Roko.

Rio je začuđeno reagirao na to da je on pio iz njezinih grudi te ju je nakon duge pauze upitao znači li to da žene koje nemaju muža nemaju grudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

- Nemaju. Bar ja ne - humoristično je zaključila Ida u opisu objave. 

Objava je pokrenula lavinu komentara majki koje su doživjele slična, ili ista, pitanja od svoje djece. 

"Moj je pitao je li časne sestre isto imaju grudi", nadovezala se jedna pratiteljica, dok je druga zaključila da im "bez muža nisu ni potrebne". 

"Prije 15 minuta sam vodila isti razgovor, po tko zna koji put, s jednim od moja dva trogodišnjaka. Samo nismo došli do posljednje rečenice", rekla je još jedna pratiteljica sa sličnim iskustvom.

VIDEO: Jakov Sedlar napao ministricu kulture 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Bud Humski
Bud Humski
08:21 14.05.2022.

Ovo je vrlo seksisticki i nedostojno medijskog prostora! Sto vi mislite, da samo zene mogu imati grudi?! To je otprilike isto kao da ste rekli da samo muskarci mogu imati brkove! A sto cemo s muskarcicima u mini suknjicama na cipelicama sa visokim potpeticama, i sijaset onih nekakvih rodova iz famozne LGBT zajednice? Znate li vi kako je njima kad ih netko ovako brutalno diskriminira?!

GR
grodar
19:30 13.05.2022.

jel još šmrće

Avatar Lutka...
Lutka...
19:20 13.05.2022.

Grudi su igracka za muskarce i za djecu 😃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije