Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u new yorku

U 81. godini preminuo američki glumac Ben Gazzara

'U.S. actor Ben Gazzara holds his Donostia prize which was awarded in recognition of his lifetime achievement at the San Sebastian Film Festival in northern Spain in this file photo taken September 22
'PABLO SANCHEZ'
04.02.2012.
u 13:08

Nekadašnji hollywoodski zavodnik i glumac preminuo je u svom domu na Manhattnu nakon duge i teške bolesti.

Poznati američki glumac Ben Gazzara preminuo je jučer u 81. godini u svom domu na Manhattanu. Veliki hollywoodski zavodnik bolovao je od raka gušterače. Prije 13 godina dijagnosticiran mu je rak grla, no uspio ga se izliječiti, a 2005. prebolio je i jak moždani udar.

Unatoč bolestima bio je aktivan do samog kraja i snimao filmove. Jedna od njegovih najboljih uloga ona je u filmu dragog mu prijatelja Johna Cassavetesa “Bloodline” iz 1979.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije