Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni ormar

Tomo Jerčić jedan od najboljih u ovoj sezoni modnih revija!

Modni ormar
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/7
10.11.2013.
u 15:05

Svaki od Jerčićevih modela u crnim i sivim tonovima s nešto bijele, komponiran je kao intrigantna priča uzoraka.

Među poznatim dizajnerima čijim kolekcijama obavezno završava revijalni dio Modnog Ormara TTF-a, pa tako i njegovo osmo izdanje,sinoć održano u Zagrebačkom plesnom centru, izvrstan je bio splitski dizajner Tomo Jerčić! Svaki od njegovih modela u crnim i sivim tonovima s nešto bijele, komponiran je kao intrigantna priča uzoraka. Mogli bismo poduže sjediti i gledati svaki od tih modela kao što možemo sjediti i uživati u nekom pejsažu ili lijepom ambijentu.

Tomini kolaži čipki, dijelova dezeniranih tkanina i pletiva prava su mala likovna izložba! Jasno je da se sinoć uživalo u tamnom izdanju kolekcije Igora Galaša koje fino a uzbudljivo povezuje voluminozno pletivo i transparentne dijelove odjevne klasike. Ivica Klarić došao je s novim idejama za muške u svom stilu. Ana Maria Ricov i duo Link! Iznova su pokazali kolekciju čiji je modni zadatak "konstruktivna destrukcija" odjevnog standarda.

Posebno je dobra bila Biba Šipek, odvojena od grupe Mustre, u maloj reviji pletenine s haljinama koje ju obavezuju na samostalni rad i revije. Tanja Bedeković predstavila je pak odlično sašivenu SM kolekciju od tanke gume tratirane kao damski materijal, čak i dopunjene ružama... Šou 8. Modnog ormara dobio je svoju "točku na i" s plesačima predstave sisačkoga kazališta "Noć velike sezone" čije je vatrene kostime dizajnirao Igor Dobranić. 

Komentara 1

Avatar Sunčica
Sunčica
18:56 10.11.2013.

da, siva je ove sezone u trendu, kao i plava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije