Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMOGUĆE

To je on?! Domaći glumac objavio fotku iz mladosti i fanove ostavio u nevjerici

Goran Bogdan kao tinejdžer
Foto: Instagram screenshot
1/2
19.04.2020.
u 08:00

Slavne osobe sve češće na društvenim mrežama dijele slike iz djetinjstva, a ponekad dobrano nasmiju obožavatelje.

U nedavnom intervjuu za Večernji list, glumac Goran Bogdan otkrio je da za vrijeme izolacije boravi u Zagrebu.

- Smjesti nas jedna mala buba, mikroorganizam, virus, životinja mikroskopska, nas male, ohole tamo gdje nam je mjesto. Neka se podsjetimo tko je gazda, a tko glasni podstanar ovdje. Dobro sam, Bogu hvala, uživam, to jest prilagođavam se novonastaloj situaciji - objasnio nam je Bogdan prošlog tjedna priznavši kako je pogledao skoro sve serije - i na Netflixu i na HBO-u.

1/0

Glumac je uspio izazvati salve smijeha objavivši fotografiju iz mlađih dana.

- Mali ja - napisao je kratko 39-godišnjak na kojoj nosi Iron Maiden majicu i leptir mašnu.

- Za majku milu - napisao mu je Luka Nižetić, a Jelena Rozga je u nevjerici dodala: "A daj".

Komentari na račun mladog Bogdana, odnsnosno njegov styling, bili su pozitivni jer je većinu nasmijao.

"K'o curica malena","Pa joj, najljepši si", samo su neki od mišljenja fanova.

Otkrio je među ostalim što bi radio u ovom trenutku da nije bilo pandemije.

- Da nije bilo ovoga, u nekoj birtiji u Zagrebu ili kafani u Beogradu kukao bih pripit kako bih volio otići negdje u neku kolibu u šumi na mjesec dana i samo čitati i šetati. Eto što bih radio. Sad mi samo fali šetnja. Koja nije zabranjena. Dakle, opet je do mene. Ionako sam taman završio dugo snimanje serije u Beogradu pa je bio i planiran neki odmor. Ne ovoliko dug, ali ho-ho! Odlično. Ipak, mjera je sve. Još je dobro - kaže Bogdan.

Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame završile su s mlađim muškarcima

Podsjetimo, Goran je nedavno u Berlinu na 70. međunarodnom filmskom festivalu promovirao film "Otac" Srdana Golubovića i na crvenom tepihu pojavio se bez svoje djevojke Jovane Stojiljković s kojom je zadnjih mjeseci bio u vezi. Nedugo nakon toga Story je pisao kako su 39-godišnji Bogdan i njegova 12 godina mlađa djevojka navodno prekinuli nedavno. Ni Jovana ni Goran nisu bili dostupni za komentar, ali sve do nedavno zajedno su se pojavljivali na premijerama i Jovana je često boravila u Zagrebu, kao što je i Goran često odlazio u njezin Beograd.

Prva informacija o njihovoj vezi pojavila se prošlog proljeća, a zajedno su tada snimali i drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom" koja će se u Hrvatskoj uskoro prikazivati na kanalu RTL Adria. Jovana je dvije godine prije veze s Goranom bila u vezi s košarkašom Bogdanom Bogdanovićem i šuškalo se kako će se zbog te ljubavi preseliti i u Ameriku, ali par na kraju nije uspio održati vezu na daljinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije