Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
K'O OD MAJKE ROĐEN

Za bivšim pobjednikom Big Brothera uzdišu žene diljem Balkana, svima je jasno zašto

Darko Petkovski
Foto: Instagram
1/5
17.04.2020.
u 10:59

Makedonac Darko Petkovski Spejko koji je prije pet godina odnio pobjedu u regionalnom Big Brotheru pozirao je gol.

Prošlo je pola desetljeća od pobjede Makedonca Darka Petkosvkog Spejka u regionalnom Big Brotheru, a 31-godišnjak je fotografijama na društvenim mrežama zagolicao maštu mnogim obožavateljicama koje i dalje vjerno skuplja.

Naime, postao je influencer i osobni trener te golišavim fotkama izmamio uzdahe žena diljem Bakana.

Foto: Instagram screenshot

- Ti si baš odlučio srušiti internet - rekla mu je jedna.

U Big Brotheru je priznao kako mu je tamo srce osvojila Riječanka Tina Šegetin, a nakon što su započeli vezu u kući,  poslije njegove pobjede nisu je uspjeli održati.

Publika ih je simpatizirala i navijali su za nastavak njihove veze i nakon završetka showa u kojem je Darko i pobijedio  i osvojio 100 tisuća eura. Međutim, njegova veza s Tinom nije uspjela nakon izlaska iz kuće, a Spejko se posvetio karijeri modela i glazbenoj karijeri u  koju je uložio dio novaca osvojenih u Big Brotheru. Prije tri godine Tina je ljubavnu sreću pronašla uz Racu Jovanovića za kojeg se i udala, a nedavno se od njega i rastala. Početkom kolovoza prošle godine otkrila je da su predali papire za razvod i da već tri mjeseca ne žive zajedno i dodala je kako je razlog njihova razvoda neslaganje temperamenta i karaktera.

Poznate Hrvatice u izolaciji: Vratile se prirodnom izgledu, bez šminke i frizure

 U vrijeme dok je Tina bila u braku Darko je ljubio manekenku Ljupku Mitrovu,  a sada se opet počeo javljati Tini i ostavlja joj poruke ispod fotografija na Instagramu. Kada je uz jednu fotografiju ostavio znak srca njezini pratitelji su odmah počeli ispitivati jesu li njih dvoje skupa.  - Vi ste zajedno? Eh, stara ljubav zaborava nema - pisalo je u jednom od komentara. 


 

 

Komentara 3

ČR
črnamatizemla
12:19 17.04.2020.

Pardon, ako treba uzdisati za Makedoncima, ja bum prije uzdahnula za Vlatkom Stefanovskim!

Avatar Bernasconi
Bernasconi
12:09 17.04.2020.

Ovo je ispod svake razine ljudskog dostojanstva..... bilo bi nam drago vidjeti i poslati na liječenje te žene koje luduju za njim..

DA
Daniel05041986
11:37 17.04.2020.

Evo baš ih čujem, tak su glasne da je baš neugodno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije